Zorg dat je uiterlijk past bij hoe je je voelt!

6 november 2018
358
357
0

Je wilt er goed uitzien en daarom leef je gezond en heb je je huid altijd goed verzorgd. Toch kun je niet voorkomen dat de eerste rimpels en lijntjes in je gezicht ontstaan, je oogleden beginnen te hangen, je halslijn minder strak wordt en de huid van je hals en decolleté verslapt.

Ander uiterlijk met een ooglidcorrectie

Het verouderingsproces is helaas niet te stoppen, maar je kunt het wel vertragen en je huid een handje helpen, waardoor je gelijk weer een frissere uitstraling krijgt. Je wilt immers dat je uiterlijk past bij hoe je je voelt. Een ooglidcorrectie zou al een eerste stap in de goede richting zijn, maar wat nu als je een operatie niet ziet zitten? In dat geval is de Purebeau Fibroblast een perfect alternatief. Het geeft het effect van een ooglift, maar dan zonder operatie!

Fibroblast

Het Purebeau Fibroblast apparaat produceert kleine plasmastische flitsjes. Zo’n flitsje springt over op je huid en laat het verdampen, waardoor een klein puntje ter grootte van een micromillimeter ontstaan. Door verschillende puntjes strategisch te plaatsen, vermindert de overtollige huid zichtbaar en je huid wordt aanzienlijk strakker. De kleine korstjes die door de flitsjes zijn ontstaan, vallen er na een paar dagen af. De fibroblast zorgt daardoor voor een snelle en littekenvrije genezing.

Fractional needling

‘Naast de ooglift, ben je ook voor anti-rimpelbehandelingen bij ons aan het juiste adres’, vertelt Linda Luijbregts van Linny’s Nail & Beauty Design enthousiast. ‘Hiervoor maken we gebruik van ‘fractional needling’. Dit is een behandeling die je huid wat elastischer en sterker maakt, waardoor deze er weer stralender en gladder uitziet.

Hyaluronzuur

Met een speciaal apparaatje met heel kleine naaldjes worden minuscule openingetjes in je huid gemaakt. Met het speciale druksysteem wordt tegelijkertijd actief hyaluronzuur in je huid gebracht. Op deze manier kun je twee tot drie keer meer werkstof inbrengen dan met de klassieke dermaroller. Hiermee kun je fijne lijntjes en rimpeltjes door verslapping rond de mond, wangen, hals en decolleté heel goed behandelen.’

Meer weten?

Bij Linny's Nail & Beauty Design kun je terecht voor nagelbehandelingen, rimpelbehandelingen, permanente make-up, wimperverlenging/extensions, bruisbehandelingen en stamcel therapie. Linny's Nail & Beauty Design salon is goedgekeurd door de GGD en Linny heeft een aantal prijzen gewonnen met nagelstyling.

Linny's Nail & Beauty Design
Bredaseweg 106A | 4902 NS Oosterhout | 06-41554807 |
linda@linnysnaildesign.nl | www.linnysnaildesign.nl
Deel dit artikel