zonverzorging

De juiste zonverzorging is van groot belang

19 april 2019
412
412
1

We horen vaak dat de zon niet goed voor je huid is, maar de zon heeft zeker ook voordelen voor jou. Zonnestralen zorgen namelijk voor een instant goed humeur, aanmaak van vitamine D, én natuurlijk die mooie 'summer glow'.

Zonverzorging

Wist je dat 8 van de 10 mensen last van hebben van huidproblemen als pigmentvlekken door het zonnen? Code rood voor je huid dus! De juiste zonverzorging is dan ook van groot belang. We vertellen je graag meer over de zonverzorging van Institut Esthederm.

Organische en biologische zonneproducten

De producten van Institut Esthederm zijn volledig organisch en biologisch, zonder een chemische toevoeging van een SPF factor. Met behulp van minerale reflectoren worden slechte stralingen geneutraliseerd. De huidverzorging stimuleert de zelfbeschermende eigenschappen die de huid heeft. Bruin worden is een manier waarop je huid zichzelf beschermt tegen UV-straling en vrije radicalen. Deze verkleuring is dus goed voor de bescherming van je huid. Ook de overgevoelige huid kan getraind worden om aan de zon te wennen.

Blauw licht

Wist jij dat het blauwe licht van je televisie, tablet en smartphone slecht is voor je huid? Zichtbaar (blauw) licht kan huidbeschadiging veroorzaken zoals kleurveranderingen en ontstekingen. Institut Esthederm beschermt je hiervoor. Daarnaast bieden de producten bescherming tegen UVA, UVB en infrarode straling van de zon. Maar de producten bieden nog zoveel meer:

  • 
huidverzorging tijdens en na blootstelling aan de zon
  • vermindering van pigmentvlekken
  • voorkom huidveroudering en rimpelvorming
  • afkomen van zonneallergie en overgevoeligheid

Geen SPF

SPF is de factor in zonverzorging die het risico op verbranding meet. Deze index houdt echter geen rekening met huidveroudering en gevoeligheid. De zogenaamde UVB straling. Institut Esthederm werkt met zonnetjes om aan te geven welk product je het beste kunt gebruiken voor welke zonsterkte. Deze methode is gebaseerd op de UV index die je altijd te horen krijgt tijdens het weerbericht.

Meer weten?

Bij House of Beauty kun je terecht voor gezichtsverzorging, gezichtsverbetering, manicure, pedicure en bodycare. De specialisten van dit huidinstituut staan elke dag klaar om jouw huid en nagels te verwennen en hebben antwoord op al jouw vragen op het gebied van schoonheid!

House of Beauty
Parklaan 2 | 2132 BN Hoofddorp | 023-5634129 |
info@perfectbody-hoofddorp.nl | www.houseofbeauty.nl
Deel dit artikel