Zonder scheerapparaat van je haargroei af!

7 november 2018
790
789
0

Nu jij je lijf verhult in dikke winterkleding, hoeft dat niet te zeggen dat je geen mooie, gladde huid meer wilt. Wanneer je last hebt van een ongewenste en overmatige haargroei op bepaalde plekken op je lichaam, bieden oplossingen als harsen en epileren slechts een tijdelijke oplossing. Gelukkig is er een manier om overbeharing voor eens en voor altijd aan te pakken! Het resultaat: een mooie, gladde huid. En wanneer je nú begint met laserontharing, dan ga je compleet haarvrij de zomer in!

Haargroei

De haargroei vindt plaats in verschillende stadia: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Als de haartjes zich in de groeifase bevinden, zal tijdens de behandeling in deze fase zowel het haartje als het haarzakje vernietigd worden. Deze blijven definitief weg! Goed om te weten: Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen voor nodig. Dit aantal is ook afhankelijk van het gebied van de ontharing. Met de behandelingen wordt je haargroei gereduceerd tot wel 80 à 90%. Echt waar: ontharen middels de Soprano ICE laser en de GenteMAx pro is volstrekt pijnloos. Of je nou een getinte of lichte huid hebt, of een donkere of lichte haarkleur: het maakt niet uit. Met de Soprano ICE laser en de GentleMax pro is er een oplossing voor iedereen!

Geschikt voor alle huidtypen

Waarom je zou kiezen voor de Soprano ICE laser in combinatie met de GentleMAX pro? De GentleMAX pro wordt gebruikt voor de resterende fijnste haartjes en is geschikt voor alle huidtypen. Dit apparaat bereikt de fijnste haartjes, daar waar andere lasers niet toe in staat zijn vanwege een grotere golflengte en gebrek aan kracht.

Veilig en voorzichtig

De Soprano ICE laser werkt volgens de ‘IN-Motion’ methode. Dit betekent dat er veel pulsen in een korte periode in de huid komen. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd, tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. En dat is goed nieuws. Immers: geen haarzakje, geen haar!

Pijnloos en effectief ontharen

BodySilk Laser Clinic is dé specialist op het gebied van pijnloos en effectief ontharen. Uniek is dat ze werken met twee verschillende soorten lasers, namelijk de Soprano ICE laser en de GentleMAX pro. Na een intakegesprek kan de behandeling van start gaan. Goed om te weten: BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij ANBOS en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Meer weten?

Bij BodySilk Laser Clinic staat persoonlijke aandacht altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en daarom nemen wij de tijd om u voor te bereiden op uw behandeling, onder andere door u goed over de behandeling te informeren. Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan bekend om hun zorgvuldigheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht.

BodySilk Laser Clinic
Haaksbergerstraat 138 | 7513 EB Enschede | 053-3033013 |
info@bodysilk.nl | www.bodysilk.nl
Deel dit artikel