afslanken

‘Zichtbaar afslanken, het kan écht!’

18 oktober 2018
388
387
0

Linda: 'In de afgelopen jaren zijn er bij mij - hoe zal ik het zeggen? - wat meer rondingen bijgekomen. Natuurlijk heb ik zelf het een en ander geprobeerd om ervan af te komen, maar niks hielp.'

Afvallen

‘Op internet zocht ik naar een manier om af te vallen bij mij in de buurt; het liefst met begeleiding, want ik wilde dat iemand met verstand van zaken me zou helpen. Ik zag dat Inbalansdrachten bij mij in de buurt klanten helpt met het MYA-apparaat om af te vallen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dat houdt me niet bij voorbaat tegen om het te proberen.’

Geen spijt

‘Ik bleef wel een beetje sceptisch. Zou dit me wél helpen? Nou zag ik een aanbieding voor een proefbehandeling met korting, en toen dacht ik: ‘Daar kan ik me geen buil aan vallen. Ik probeer het gewoon!’ En daar heb ik geen spijt van gehad. Na een gesprek met eigenares Symkje van Inbalansdrachten kon ik de proefbehandeling ondergaan.’

Afbreken vetcellen

‘Het was een bijzondere manier, maar Symkje legde me goed uit hoe het werkte. Het apparaat breekt de vetcellen af, en die cellen worden dan op een natuurlijke manier afgevoerd. Daarbij zorgt het apparaat er ook nog eens voor dat mijn spieropbouw gestimuleerd wordt. En daarvoor hoefde ik me niet eens in te spannen! Ik kon gewoon op de behandeltafel te liggen, en het apparaat deed het werk.’

Zichtbaar slanker

‘Die proefbehandeling vond ik zó’n succes, dat ik de stap genomen heb om een kuur te volgen. Inmiddels ben ik zichtbaar slanker geworden en voel me ook gewoon lekkerder in m’n vel.’

Resultaten

Behandelingen met het MYA-apparaat zorgen voor:

  • verlies van volume en centimeters op plaatsen die je zelf aanwijst
  • verminderen van cellulite en vetkussentjes
  • activeren van de bloedsomloop en stimuleren van de lymfecirculatie, waardoor zuurstoftoevoer toeneemt en afvalstoffen worden verwijderd
  • sterker huid- en spierweefsel
  • opbouw van spiermassa

Lichaamsdelen

Deze lichaamsdelen zijn te behandelen met het MYA-apparaat:

  • ‘zwembandjes’
  • binnen- en buitenkant dijbenen

Voor jou!

Ben je benieuwd wat het MYA-apparaat voor jou kan betekenen? Bij inbalansdrachten ben je hiervoor aan het juiste adres. Eigenaresse Symkje helpt je graag op weg.

Meer weten?

Bij Inbalansdrachten ben je aan het juiste adres voor afslanken door middel van het SLIMdiet en met behulp van de MYA apparatuur. Gewichtscoach Symkje Valerius ondersteund je graag.

Deel dit artikel