DermaPen

Zeg ‘nee’ tegen huidveroudering!

19 december 2018
246
245
0

Ooit ben je met een mooi, glad perzikhuidje ter wereld gekomen. Een zacht velletje, vrij van onregelmatigheden, rimpeltjes en lijntjes. In de loop der tijd is dat veranderd: je huid ziet er slapper, valer en ouder uit, met hier en daar wat littekens en ouderdomsvlekken. Zucht, wat zou het toch fijn zijn als je weer iets van dat jeugdige en stralende van vroeger terugkreeg!

DermaPen

Gelukkig zijn er verschillende behandelingen om je huid weer een opfrisser te geven. Dat kan bijvoorbeeld met de DermaPen, een behandeling waarmee jouw huid weer op een natuurlijke manier gladder en jeugdiger wordt. Hoe het precies werkt? De pen waarmee je wordt behandeld, prikt kleine naaldjes in je huid. Dit klinkt misschien pijnlijk, maar omdat het hele kleine naaldjes zijn, valt het erg mee. En die kleine prikjes zijn ergens goed voor: je huid wordt gestimuleerd om zich op een natuurlijke manier te herstellen. De aanmaak van collageen, het lichaamseigen stofje dat zorgt voor de stevigheid van je huid, wordt versneld. Ook worden de werkzame stoffen van de behandeling beter opgenomen. Hierdoor krijgt je huid een flinke boost.

Vijf behandelingen

Niet alleen wordt je huid een stuk strakker en jeugdiger. Ook zaken als littekens, striae en pigment worden minder! Na een behandeling duurt het even voordat je resultaat ziet. Dit komt doordat je huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Wil je echt een optimaal resultaat, dan kun je het beste een kuur volgen. Deze bestaat gemiddeld uit vijf behandelingen. Dit aantal is echter afhankelijk van je huidconditie en huidproblemen. De huidverbeteringsexpert van GNYD Beauty kan je hierin goed adviseren.

Lift je huid!

Stoor je je echt aan specifieke verouderde gebieden van je gezicht? Bijvoorbeeld de rimpels tussen de neus en je lippen, je kraaienpootjes, je neuslippenplooi of je verslapte boven- en onderoogleden? Je hoeft niet onder het mes om weer een strakke en gladde huid te krijgen en deze gebieden aan te pakken: de Plasma Lift is er voor jou. Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect, en werkt ook door op de lange termijn. Tijdens de behandeling met plasma worden de diepere huidlagen gestimuleerd tot het aanmaken van collageen. Het bindweefsel van de behandelde zones reageert hier op: deze krijgen een boost in hun stevigheid en volume. Afhankelijk van de staat van je huid zijn er één of twee behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. En dat resultaat mag er wezen! Vaarwel rimpeltjes en lijntjes, hallo gladde perzikhuid!

GNYD Beauty

Ben je toe aan een kwaliteitsbehandeling waarbij jij persoonlijke aandacht krijgt? Dan zit je goed bij GNYD Beauty. Bij deze schoonheidssalon komen huidverbetering en ontspanning samen. Het team van ervaren schoonheidsspecialistes staat voor je klaar om je huid weer tip top in orde te maken, wélk huidprobleem je ook hebt! Kies bijvoorbeeld voor permanente make-up, een fruitzuurpeeling, microdermabrasie of een acnebehandeling. En naast de Dermapen en de Plasmalift zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van anti-aging. Goed om te weten: voor bepaalde behandelingen kun je een vergoeding claimen bij je zorgverzekering.

Verwachten

Dit kun je verwachten van de DermaPen

  • het versnellen van de wondgenezing
  • een stralende, stevigere en gladdere huid
  • het beter opnemen van vocht en van voedingsstoffen
  • vermindering van littekenweefsel
  • het afbreken van pigment
Meer weten?

Bij GNYD Beauty kan je terecht voor medical peeling, plasma liff, biopeeling, dermapen behandeling, permanente make-up en acnebehandelingen

GNYD Beauty
Nieuwehaven 275 | 3117 AC Schiedam | 06-28529018 |
info@gnydbeauty.com | www.gnydbeauty.com
Deel dit artikel