Zeg maar dag tegen je scheerapparaat!

1 november 2018
372
371
0

Wist je dat er ongeveer 100.000 haren op je lichaam zitten? De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar een aantal zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Puilt jouw badkamer inmiddels uit van de scheermesjes, pincetten, harsstrips en ontharingscrèmes? Dan is het tijd voor een permanente oplossing! Laat de herfst nou het perfecte moment zijn om ongewenste haargroei definitief aan te pakken!

IPL vervangt je scheerapparaat

De oplossing die jou weer mooie gladde benen bezorgt, zonder tussenkomst van een scheerapparaat, is IPL. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Dit is hoogenergetisch gepulseerd licht, dat wordt gericht op de huid van het te behandelen gebied. Hierdoor wordt er warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen in één lichtflits vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren (mits ze in de groeifase zitten). Op élk deel van je lichaam is het mogelijk om ongewenste haargroei te behandelen: oksels, bikinilijn, benen en óók in je gezicht!

Waarom in de herfst?

Hoewel jij je misschien pas druk maakt om je haargroei als je weer met blote benen of in bikini over het strand gaat flaneren, is de herfst hét perfecte moment om met IPL te beginnen. Waarom eigenlijk? Je benen zitten in de herfst verstopt in lange broeken. Hierdoor komt er geen zonlicht op je huid. Vanwege het risico op pigmentvlekken na een IPL-behandeling is het verstandig om zonlicht (bijvoorbeeld via een zonnige strandvakantie) te vermijden. In de herfst en winter hoef je je dus niet druk te maken.

Groeifase

De haartjes die in de groeifase zitten, worden verwijderd. Doordat elk haartje zich in een andere groeifase bevindt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig, met een tussenpoos van 6 tot 12 weken. En om het resultaat te behouden, wordt aangeraden om één keer in de drie jaar een herhaalbehandeling te volgen.

Kies jij voor IPL?

De hoeveelheid haargroei en de locatie van het haar is voor iedereen verschillend. Als je IPL overweegt, is het belangrijk om je goed te laten informeren. Schoonheidsspecialisten Carmen (28 jaar ervaring) en Ingrid (33 jaar ervaring) van Schoonheidssalon Bokeljo adviseren je graag over de mogelijkheden van IPL. Voor de IPL-behandelingen maken zij gebruik van de hoogwaardige apparatuur van MEDCOS. Deze behandeling wordt  door de zorgverzekeraar vergoed.

Huidproblemen

Sinds oktober 2000 is Schoonheidssalon Bokeljo gevestigd in de wijk Ruischerwaard. Persoonlijke aandacht, een hoge kwaliteit en een mooie resultaat zijn hun kernwaarden. En niet onbelangrijk: je wordt ontvangen in een gezellige, ongedwongen sfeer! De dames zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het elektrisch ontharen. Heb jij andere huidproblemen, zoals rimpels en fijne lijntjes of acne? Ook dan ben je bij Carmen en Ingrid op de juiste plek! Middels huidverbeterende behandelingen als mesotherapie, microneedling, hydrodermabrasie en Radio Frequentie zorgen zij ervoor dat jouw huid weer kan stralen. Voor de beste resultaten maken zij hierbij gebruik van de huidverzorging en apparatuur van MEDEX.

Meer weten?

Service, kwaliteit, mooi resultaat en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.
Wanneer een klant tevreden en stralend de deur uit gaat is naar ons gevoel de missie geslaagd!Just in case no one told you today: You look beautiful!

Schoonheidssalon Bokeljo
Ruischerwaard 85 | 9734 CH Groningen | 050-5496030 |
info@bokeljo.nl | www.bokeljo.nl
Deel dit artikel