Weg met acne!

31 oktober 2018
459
458
0

Stress, verkeerde voeding of een hormonale disbalans: ze kunnen allemaal acne veroorzaken. Je maakt je huid te grondig schoon of je gebruikt te veel of de verkeerde producten. Het uitknijpen van pukkels is iets wat misschien onweerstaanbaar is, maar is toch het slechtste wat je kunt doen. Want met een beetje pech krijg je er ontstekingen bij door de bacteriën die op jouw vingers zitten. Je wordt er moedeloos van, want niets helpt.

Acne

Acne is een aandoening van het haartalgkliercomplex. Talgklieren monden uit in een haarzakje, en wanneer de talgklieruitgang verstopt raakt, ontstaat acne. Je herkent acne aan ontstekingen, puistjes en mee-eters. Je kunt acne hebben in het gelaat, maar ook op je rug.

Schoonheidsbehandeling

Wil je van deze vervelende huidaandoening af, dan kun je het beste een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialist! Die kan je huid reinigen, voeden en kalmeren. Schoonheidsspecialiste Layla Schollen bekijkt je huid heel secuur, zodat jullie tot een goed resultaat kunnen komen waar jullie beiden tevreden over zijn. Je ziet het: de schoonheidsspecialist is er dus niet alleen maar voor luxebehandelingen!

Een natuurlijke huidverjonging

Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Met bindweefselmassage kun je ervoor zorgen dat je huid er beter gaat uitzien.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene, reticuline en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is als het ware topsport voor je huid! Het beste optimale resultaat krijg je door een combinatie van de behandelingen samen met de producten voor thuisgebruik.

Vergoeding

Belayla is gespecialiseerd in acnehuiden en aangesloten bij de zorgverzekeraars. Dat wil zeggen dat je de behandelingen in het gelaat kunt laten vergoeden door je zorgverzekeraar.

Meer weten?

Bij schoonheidssalon Belayla ben je aan het juiste adres voor schoonheidsbehandelingen, lichaamsverzorging, handverzorging en visagie. Bij de salon kun je jezelf heerlijk laten verwennen van top tot teen.

Schoonheidssalon Belayla
Dudokhof 43 | 5041 EX Tilburg | 06-19320688 |
| www.belayla.nl
Deel dit artikel