veerkrachtig leven

Weer veerkrachtig in je leven staan!

19 februari 2019
450
450
3

Misschien herken je het wel. Het gevoel dat je bent vastgelopen in je werk, vrije tijd, op privégebied. Je loopt jezelf voorbij, met de zorg voor een familielid of andere verplichtingen. Of je vraagt je af wat nu écht inspiratie en plezier brengt. Het antwoord moet je jezelf vaak schuldig blijven. Ineens dringt het tot je door: 'Het is tijd voor verandering. Maar hoe pak ik dat aan?'

Is je leven in balans?

Veel veertigers en vijftigers komen in een fase waarin ze de balans opmaken op het gebied van werk, privé, vrije tijd en zingeving. Wanneer deze zaken niet in balans zijn, gaat het wringen en ervaar je spanning en stress. Waar ligt jouw werkelijke behoefte? Gemaakte keuzes worden heroverwogen, en de vraag ‘Is dit wel wat ik wil?’ passeert de revue. De consequenties van een verandering zijn niet altijd te overzien. Kies je ervoor alles maar bij het oude te laten, of toch niet?

Veerkrachtig leven

Persoonlijk coach Ingrid Zuure-Yang: ‘Ik kan je helpen om in beweging te komen. Samen werken we toe naar de door jou vastgestelde doelen. Tijdens het coachtraject voeren we gesprekken en ga je aan de slag met de inzichten die je opdoet. Het resultaat? Ik hoor vaak van klanten dat ze opluchting ervaren, meer rust hebben en tot nieuwe inzichten zijn gekomen. Mensen hebben weer grip op hun leven. Staan veerkrachtiger in het leven.’

Zij ging je voor…

‘Ik had niet verwacht dat het mogelijk was om op een andere manier tegen dingen aan te kijken dan dat ik al vijftig jaar doe!’ vertelt Nicky. ‘Het heeft zaken voor mij minder heftig gemaakt. Ingrid gaf op de juiste momenten het gesprek een andere richting en op de juiste momenten luisterde ze goed en ging ze mee in mijn verhaal. Ze heeft een heel natuurlijke manier van coaching.

Alles bij het oude laten? Of kiezen voor verandering?

Stairs Coaching is de coachingspraktijk van Ingrid Zuure-Yang, van nature een optimist én realist. ‘Ik luister, stel vragen, analyseer, confronteer. Altijd op een respectvolle manier. Maar wel oprecht. En met oog voor de realiteit. Nieuwsgierig ben ik, en dat is tevens de uitdaging, naar wat ik kan doen om jou verder te helpen. En hoever je daarbij kunt en wilt komen. Dat brengt mij in korte tijd dicht bij anderen, iets wat ik keer op keer heel bijzonder vind.’ Ben jij klaar om de eerste stap te zetten? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Want er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Meer weten?

Bij coachingspraktijk Stairs Coaching ben je op het juiste adres voor coaching! Eigenaresse Ingrid Zuure-Yang werkt hier als erkend coach. Ze zorgt er met het coachingproces voor dat je weer veerkrachtig in het leven staat en nieuwe energie krijgt!

Stairs Coaching
Nassaulaan 106 | 2382 GR Zoeterwoude | 06-40806621 |
info@stairs-coaching.nl | www.stairs-coaching.nl
Deel dit artikel