huid

Wat vind jij van jouw huid?

18 oktober 2018
510
510
0

Hoe ziet jouw huid eruit? Oogt die fris en strak of beginnen de eerste tekenen van huidveroudering al zichtbaar te worden? Lachrimpeltjes rond je ogen en fijne lijntjes rond je mond, een kaak-/ halslijn die niet meer zo strak is als toen je 20 was. Het kan behoorlijk storend zijn, vooral wanneer je er graag wilt uitzien zoals je je voelt: jong en vitaal. Ontdek hier de huidbehandelingen die jou helpen om weer te stralen!

Een gezonde huid

Strak en stevig bindweefsel is de belangrijkste eigenschap van een gezonde, strakke huid. De spankracht van de huid hangt af van het eigen collageen en elastine en het lichaamseigen hydraterende molecuul hyaluronzuur.

Een slechte huid

Wat draagt nu precies bij aan de verslechtering van de huid?

  • Huidveroudering
  • Roken
  • Teveel zonnen
  • Slechte leefgewoonten.

Er worden op die manier minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huideigen regeneratievermogen duurt langer.

Huidbehandeling

Wil je écht werken aan een mooiere huid, kies dan voor de Reviderm SkinNeedling behandeling, dé (r)evolutie in micro-needling. Al meer dan tien jaar wordt micro-needling gezien als hét geheime wapen onder de anti-agingmethoden. De methode wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen. Voor een langdurig resultaat is het aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Er zijn (minimaal) 6 micro-needling behandelingen in 3 maanden tijd nodig.

Hoe werkt micro-needling?

Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie, waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis (bovenste huidlaag). Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering.

Waarom de Reviderm SkinNeedler?

Wat de Reviderm SkinNeedler revolutionair maakt, is de positie van de micronaaldjes. Bij andere procedures, zoals de dermaroller, dermapen en mesogun, kan de huid onnodig beschadigd worden. Door de weloverwogen nieuwe positie van de micronaadjes, 10 op een rij, ben je verzekerd van een uiterst precieze behandeling van de huid. De micronaaldjes zijn van chirurgisch roestvrij staal en niet van plastic, zodat afbreken niet mogelijk is.

Meer weten?

Salon Amarins bestaat sinds 1996. Het team van zeven schoonheidsspecialisten werkt met diverse merken. Naast permanente make-up kun je terecht voor epileren, harsen, verven, definitief ontharen, 24 verschillende gezichtsbehandelingen, massages, arrangementen en heel veel schoonheidsproducten.

Salon Amarins
Lageweg 3 | 9251 JT Burgum | 0511-469241 |
info@salonamarins.nl | www.salonamarins.nl
Deel dit artikel