protheselingerie

Vrouwelijk met protheselingerie

20 september 2018
623
622
0

Wanneer je door de gevolgen van borstkanker één of beide borsten moet missen, kunnen je zelfvertrouwen en gevoel van vrouwelijkheid een flinke tik krijgen. Om je weer zelfverzekerd te laten voelen, kunnen een goede borstprothese en bijpassende protheselingerie helpen.

Borst of deelprothese

Bij de aanpak van borstkanker zijn een ingrijpende operatie en eventuele nabehandeling onvermijdelijk. Wanneer deze fysiek en mentaal slopende periode voorbij is, heb je behoefte aan een borstprothese of een deelprothese (in het geval van een borstsparende operatie). Hiermee kun je de symmetrie van jouw figuur herstellen.

Protheses

Elke vrouw en elk figuur is anders. Om je eigen, unieke figuur weer terug te krijgen, kun je je laten adviseren rond een voor jou passende prothese. Bij mammacare-adviseuse Leonie Huisman kun je kiezen uit volledige protheses en deelprotheses, wanneer een borst deels is verwijderd. De protheses kunnen verschillen in gewicht (vol-, licht- en ultragewicht). Leonie helpt jou om de prothese te vinden die bij jouw figuur en wensen past. Dat kan bij jou thuis, maar ook op haar bezoeklocatie in Rotterdam.

Protheselingerie

Ben je inmiddels in het bezit van een borstprothese, dan hoort daar natuurlijk mooie, bijpassende lingerie bij. Met mooie lingerie blijf je je op en top vrouw voelen. Kunstig heeft een uitgebreide collectie van de merken Anita care, ABC Breastcare, Amoena en Silima. Deze lingerie bevat een hoesje waarin de prothese gedragen kan worden. Op die manier is je prothese niet zichtbaar en blijft die goed op zijn plaats zitten. De protheselingerie kent een grote variatie aan modellen, kleuren en maten. Het setje dat het best bij jou past, zit er dus altijd bij!

Verrassen!

Laat je daarnaast verrassen door de modieuze badpakken van Kunstig. Hiermee kun je vrijuit en zorgeloos bewegen, sporten én zwemmen. Leonie is SEMH-certificeerd als erkend mammacare-deskundige en werkt samen met alle zorgverzekeraars, wat betekent dat de prothese wordt vergoed en de facturering verzorgd wordt.

Meer weten?

Bij Kunstig ben je aan het juiste adres voor borst- en deelprotheses, protheselingerie en prothesebadkleding. Op verzoek aanmeten van protheses of lingerie thuis worden gedaan.

Kunstig
Baarlandhof 21 | 3086 EA Rotterdam | 06-14426537 |
leonie@kunstig.me | www.kunstig.me
Deel dit artikel