zijden nachtkleding

Voel je vrouwelijk in zijden nachtkleding!

2 april 2020
389
389
3

Wanneer je een lange werkdag vol afspraken achter de rug hebt, thuiskomt van een gezellig etentje of een netwerkborrel achter de rug hebt, is het een heerlijk gevoel je hakken uit te doen en je strakke jeans te verruilen voor een joggingbroek. De kleding maakt deel uit van je ‘uniform’: ze geven je overdag een sterk en goed gevoel, maar eenmaal thuis heb je ergens anders behoefte aan. Dat mag nog steeds vrouwelijk en mooi zijn, maar moet vooral ook comfortabel zijn.

Vrouwelijk en sensueel

Bij vrouwen met een borst geldt vaak dat de bh-prothese ’s avonds met de hakken en jeans in de kast verdwijnt. Maar daardoor kan het zijn dat nachtkleding niet direct sensueel of vrouwelijk aanvoelt. Dit is de belangrijkste reden waarom Evolé is opgericht. Een nachtmodemerk speciaal voor vrouwen die ’s nachts geen prothese willen dragen, maar zich wél mooi en vrouwelijk willen voelen.

Asymmetrie verzachten

Het model van de negligés is asymmetrisch om de eigen asymmetrie te verzachten. De asymmetrie wordt op subtiele wijze gecompenseerd door het unieke design. Om dit kracht bij te zetten, is er gebruik gemaakt van verschillende stoffen. Evolé wil graag dat zoveel mogelijk vrouwen met één borst een gevoel van vrouwelijkheid en sensualiteit kunnen terugkrijgen. Daarom bestaan er twee versies van het negligé: een linker- en een rechterversie, afhankelijk van aan welke kant de prothese normaliter zit. Bij de versie ‘links’ is de eigen borst links en bij de versie ‘rechts’ is de eigen borst rechts.

Zijden nachtkleding

De nachtmode van Evolé is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen, afkomstig uit restpartijen van bestaande modemerken. Op die manier kon de kleding zo duurzaam mogelijk gemaakt worden. Dat maakt dat elke kleur beperkt beschikbaar is – unieke stukken, dus. Wanneer een kleur is uitverkocht, kan deze niet meer besteld worden en komt er een andere kleur voor in de plaats. De unieke negligés zijn in het atelier van Evolé, gelegen in Eindhoven, ontwikkeld. Daarna is de kleding geproduceerd in een Belgisch atelier, een zeer kundig familiebedrijf gespecialiseerd in lingerie. Het lokaal ontwikkelen en produceren draagt verder bij aan de duurzaamheid van de nachtkleding.

Optimale pasvorm en comfort

Aangezien het product voorheen nog niet bestond, heeft het een aantal maanden geduurd voordat het ontwerp naar tevredenheid was. Daarbij werd nauwkeurig gelet op de optimale pasvorm én comfort. Zo is de afwerking van alle naden aan de binnenkant speciaal ontwikkeld om irritatie op gevoelige plekken (zoals littekens) te voorkomen. Daarnaast is de kanten cup elastisch, en past zich dus op elke cup aan. De geplooide kant van het negligé heeft genoeg ruimte om ook gedragen te worden als je slechts een gedeelte van de borst mist en te maken hebt met een grootteverschil. Bovendien bedekken de plooien het gedeelte onder de oksel, zodat littekens of gevoelige plekken daar bedekt zijn. Dit biedt bovendien extra slaapcomfort.

Benieuwd?

Benieuwd geworden naar de negligés van Evolé? Neem een kijkje op de webshop om de verschillende beschikbare kleuren te bekijken en voorbeelden te zien van de verschillende modellen.

Meer weten?

Evolé maakt asymetrische nachtkleding, speciaal voor vrouwen met één borst.

Evolé
Christinastraat 2a | 5615 RK Eindhoven | |
| www.evole.nl
Deel dit artikel