beautyvraag

Voor élke beautyvraag een passend antwoord!

26 oktober 2018
334
333
3

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is veel aanbod en steeds meer mogelijk. Met onze kennis en passie voor het vak volgen wij de trends voor jou. We geven je graag een goed advies op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en behandelingen. Daarbij testen we alles eerst zelf en selecteren we op basis van kwaliteit en vernieuwing. Ons team bestaat uit uitsluitend gediplomeerde vakvrouwen. Door het volgen van trainingen zorgen we dat onze kennis up-to-date blijft.

Gelegenheden

De bruiloft van je ex, de reünie van je middelbare school of dat bedrijfsfeestje. Belangrijke gelegenheden waar jij je er op je best uit wilt zien. Wat kan het dan fijn zijn als je zó ergens kunt binnenwandelen om je professioneel op te laten maken, zodat je een verpletterende indruk maakt! Wist je dat die plek bestaat? Bij Beautysalon MJ ben je hiervoor aan het juiste adres.

Beautyvraag

Eigenaresse Marie Jose vertelt: ‘Elke vrouw wil er goed uitzien. Daarom kun je bij ons altijd binnenlopen met je beautyvraag. We doen echt alles: skincare, manicure, pedicure, waxing en make-up. Ook hebben we een browbar en kun je hier een spraytan doen. Misschien heb je wel een wenkbrauw die uit model is, is je huid ineens heel droog of wil je er op en top uitzien voor je bruiloft. Geen vraag is te gek: wij hebben altijd een passend antwoord!

Make-uptips

Wat betreft make-up kan ik me voorstellen dat het lastig is om zelf te experimenteren met al die verschillende technieken en producten. De visagisten helpen jou hierbij, en geven je tips om zelf ook die perfecte look te maken. Maar daarnaast ben je ook welkom voor een op maat gemaakt huidverzorgingsadvies. Als jij er voor openstaat, maken we eerst een inschatting van jouw wensen en de dingen waar je tegenaan loopt. Hierbij kijken we ook naar verschillende factoren: hoe zit het bijvoorbeeld met jouw voeding, slaapritme en stresslevel? Aan de hand hiervan kunnen we jou de gezichtsbehandeling en gezichtsverzorging aanraden die het beste bij jouw huidttype en wens passen.

Skincare

Natuurlijk wil jij ook mooi oud worden. Met de juiste skincare zorg je ervoor dat je op latere leeftijd óók nog kunt genieten van een mooie, stevige huid. Als je een snel effect wilt zien is de bindweefselmassage ideaal. Hiermee krijg je binnen een korte tijd weer een frisse, jeugdige look. Omdat wij ook wel begrijpen dat je het druk hebt, zijn we zeven dagen per week geopend, waarvan vier keer peer week tot tien uur ’s avonds. Met twee vestigingen is er altijd een bij jou in de buurt. En een afspraak kun je gemakkelijk online boeken, zo vanuit kantoor.’

Meer weten?

Bij MJ Amsterdam ben je aan het juiste adres voor huidverbetering, skincare, spraytan en wenkbrauwen.

MJ Amsterdam
Pampuslaan 27-29 | 1087 HP Amsterdam-IJburg | 020-4165098 |
info@mjamsterdam.nl | www.mjamsterdam.nl

Ceintuurbaan 201 | 1073 EK Amsterdam | 020-303 1998

Deel dit artikel