Voel je fris, gezond en mooi tijdens de feestdagen!

1 november 2018
265
264
0

Het lijkt nog wat ver weg, maar voor je het weet, komen de feestdagen er weer aan. Om er tiptop uit te zien, breng je natuurlijk een bezoekje aan je favoriete drogisterij. Want daar vind je álles wat je nodig hebt om je fris, gezond en mooi te voelen. Van een fonkelende nagellak tot een sensuele parfum!

Van subtiel tot feest make-up

Ga jij voor een naturelle look of pak je tijdens de feestdagen helemaal uit met glitters en opvallende kleuren? Maak een keuze uit de beste make-upmerken. Van lippenstift tot foundation, je vindt het allemaal bij DA. Net als de eigen make-uplijn. Mooie producten van topkwaliteit, betaalbaar en in een prachtige look & feel. Ontdek de volledige lijn!

In de watten

Dat goed in je vel zitten én er goed uitzien hand in hand gaan, weten ze bij DA Jantina maar al te goed. Daarom ben je er ook welkom voor diverse schoonheidsbehandelingen. Laat jezelf zo vlak voor de feestdagen in de watten leggen met een luxueuze behandeling of pak huidproblemen aan met een acne-treatment.

Nail that party

De nagellakken van OPI staan bekend om hun luxe kwaliteit voor een fijn prijsje. De lakken bevatten veel kleurpigment, blijven lang zitten en hebben een prachtige glans. De uitgebreide kleurencollectie gaat bovendien mee met de allerlaatste trends en élk lakje heeft een leuke, grappige naam (zoals ‘Alpaca My Bags’).Daarnaast biedt OPI ook heerlijke verzorgingsproducten voor je nagels.

Perfecte nagels tijdens de feestdagen

Vind jij het ook zo lastig om je nagellak mooi en netjes aan te brengen, zonder vegen en strepen? Omdat je daar láng niet de enige in bent, kun je bij DA Jantina een OPI-behandeling krijgen. Je loopt weer naar buiten met prachtig verzorgde en gelakte nagels, in de kleur van jouw keuze. Ideaal voor de feestdagen!

Meer weten?

In onze winkel in Groningen vindt u een groot assortiment drogisterijartikelen, vriendelijke service en deskundig advies. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat u zich gezond, fris en mooi voelt. We begroeten u altijd met een glimlach, helpen u om de juiste producten te vinden en zien u natuurlijk graag terugkomen!

DA Jantina
Beren 60 | 9714 DV Groningen | 050-5793045 |
info@da-jantina.nl | www.da-jantina.nl
Deel dit artikel