vitamine C

Vitamine C: regeneratie en huidverjonging!

27 november 2019
537
537
11

C Fusion is een vitaminebom voor een jeugdige uitstraling. Deze Skinbooster bevat een hoge concentratie van vitamine C en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering op de huid. Vitamine C is niet meer weg te denken uit de cosmetische wereld. Deze vitamine heeft een huidvernieuwend en huidverjongend effect. Bovendien vermindert vitamine C pigmentvlekken en zorgt die ervoor dat de huid gladder oogt. Wie wil dat nou niet?

Hoe werkt vitamine C?

Vitamine C heeft een bewezen verjongende werking op onze huid. Bovendien werkt vitamine C ontstekingsremmend en heeft het een sterk antioxiderend effect op onze huidcellen. Dit betekent dat onze huidcellen beschermd worden tegen lichtveroudering en stressvolle factoren, zoals milieuvervuiling, UV-straling en roken. Vitamine C is dus een essentiële vitamine om huidveroudering vroegtijdig mee tegen te gaan. Daarnaast stimuleert de vitamine de aanmaak van collageen, dat een belangrijke bouwstof is voor een mooie en stralende huid.

Hoe pas je vitamine C toe?

Tegenwoordig zijn er veel huidproducten met vitamine C. Je hebt echter een hoogwaardig product met zogenoemde ‘micro-capsules’ nodig dat daadwerkelijk doordringt in de opperhuid. Dus wanneer je wilt investeren in huidverbetering, kies dan voor een van de beste vitamine C-producten: C Fusion van Elementals (30 ml, €75,-). Al na enkele dagen zie je mooie resultaten!

Advies

Wil je graag weten wat C Fusion van Elementals voor jouw huid zou kunnen betekenen? Dan adviseer ik je graag. Ik verheug mij op jouw bezoek. Wees stralend jezelf met een gezonde huid!

Meer weten?

Claudia Esser van Huid Totaal heeft als missie: 'Ik laat je ervaren hoe het is om een stralende huid te hebben, zodat je mooie complimenten ontvangt'. Bij Huid Totaal kun je terecht voor verschillende soorten huidbehandelingen. Allemaal voor een stralende huid!

Huid Totaal Praktijk voor huidverbetering
Boterbloem 21 | 9203 BE Roden | 06-15619721 |
info@huidtotaal.com | www.huidtotaal.com
Deel dit artikel