vitaliteitsscan

Vitaliteitsscan: mooi van binnen en van buiten

5 december 2019
498
499
6

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Je investeert geregeld in een nieuwe crème en jouw badkamerkastje barst bijna uit z'n voegen door alle tubetjes, potjes en flesjes die je erin bewaart. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

In balans

Over het algemeen geldt: mooi van binnen is mooi van buiten. Immers, als je lichaam gezond is en je er goed voor zorgt, zal je huid stralen. Toch zou jij wel eens willen weten of je lichaam misschien een gebrek heeft aan bepaalde voedingsstoffen en of alles wel helemaal in balans is. Daarvoor biedt huid- en laserkliniek Medikos van Yolande Werkman nu de oplossing: een vitaliteitsscan.

Vitaliteitscoach

Yolande vertelt: ‘We doen de scan om te testen of mensen genoeg voedingsstoffen tot zich nemen. Zo niet, dat kunnen we daar samen aan werken. Hierbij werken we samen met een vitaliteitscoach, zodat je persoonlijke begeleiding krijgt en een plan op maat. Het is namelijk erg belangrijk om van binnen in balans te zijn, als je je huid ook in balans wilt krijgen. De methode is nog erg nieuw en ontzettend innovatief. We zien hele mooie, verrassende resultaten.’

Hoe werkt de scan?

‘De vitaliteitsscan is onderdeel van een traject waarbij we je waarden iedere maand meten. Er is geen urine- of bloedonderzoek nodig, wat bij andere soortgelijke testen wel vaak het geval is. Deze methode is minder complex, maar met hele mooie resultaten. We testen daarnaast geen momentopnames, maar meten 30 dagen lang hoe het met je lichaam gesteld is. Vervolgens gaat de cliënt een maand aan de slag en bij de volgende scan zien we mooie verbeteringen. Dat werkt natuurlijk heel motiverend.’

Voedingsproblemen onder controle

‘Een ander bijkomend effect naast huidverbetering is dat mensen voedingsproblemen onder controle krijgen. Denk bijvoorbeeld aan diabetes, type 2. Hoe mooi is dat? Omdat we zo zeker zijn van de resultaten, bieden we ook een garantie aan. Als je binnen drie maanden geen verbetering merkt, krijg je je geld terug!

Over Medikos

Medikos is een medisch cosmetisch centrum waar je het allebeste vindt op het gebied van professionele huidtherapie, huidverjonging, lasertherapie en beauty- en schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse en huidtherapeute Yolande Werkman en de andere huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staan klaar om jouw huid weer te laten stralen. Je krijgt bij Medikos altijd een op maat gemaakte behandeling die leidt tot een optimaal resultaat. Medikos is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit register draagt zorg voor het bijhouden en registreren van alle nascholing en alles wat nodig is om de kwaliteit te waarborgen.

Meer weten?

Medikos is een medisch cosmetisch centrum waar je het allerbeste vindt op het gebied van professionele huidtherapie, huidverjonging, lasertherapie en beauty- en schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse en huidtherapeute Yolande Werkman en de andere huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staan klaar om jouw huid weer te laten stralen met behulp van een op maat gemaakte behandeling die leidt tot een optimaal resultaat. Medikos is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit register draagt zorg voor het bijhouden en registreren van alle nascholing en alles wat nodig is om de kwaliteit te waarborgen.

Medikos Huid & Laser Kliniek
Lage Boog 124-126 | 3824 EG Amersfoort | 033-2865064 |
info@medikos.nl | www.medikos.nl
Deel dit artikel