Vetrandjes smelten als sneeuw voor de zon

14 november 2018
433
432
0

Je zomerkleding heb je inmiddels opgeruimd en kritisch bekijk je je winteroutfit van vorig jaar. Er zitten nog zoveel leuke items tussen, maar je zit met een probleempje. Je kleding begint hier en daar te strak te zitten. Eigenlijk moeten er nodig een paar kilootjes af, want anders kun jij dat feestjurkje niet meer aan en pas jij niet meer in je favoriete broek!

Met cryolipolyse van je vetrandjes af

Zuchtend vrees jij al weer dat er de komende tijd gedisciplineerd gelijnd moet worden. Om nog maar niet te spreken van heel wat uurtjes zwoegen in de sportschool. Maar er is ook een andere oplossing: cryolipolyse. Dit is een nieuwe manier van het aanpakken van lokaal vet bij je probleemgebieden, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Dat is ideaal: soms kun je namelijk trainen en gezond eten wat je wilt, maar kom je niet van die hardnekkige vetrandjes af. En mits je een normale, gezonde leefstijl hanteert, is het resultaat blijvend!

Hoe werkt het?

Maar wat is cryolipolyse dan precies? ‘Cryo’ staat voor ‘kou’, ‘lipo’ staat voor ‘vet’ en ‘lyse’ staat voor ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt een behandelkop gezet op het deel van je lichaam waar jij graag verandering wilt aanbrengen. Deze behandelkop zorgt ervoor dat je vetcellen worden afgekoeld tot ongeveer 2 graden Celsius. Vetcellen zullen door die kou afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgebroken. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Het resultaat? Het weefsel neemt zichtbaar af met 20%. Dit komt overeen met maar liefst 2 tot 5 centimeter vet.

Ook een mooie huid

Zowel je lichaam als je gelaat kan behandeld worden. De behandelingen voor je lichaam richten zich vooral op versteviging en het verwijderen van vet. Hierbij kun je denken aan het strakker maken van verslapte bovenarmen of de binnenkant van je bovenbenen. Ook is het mogelijk om éíndelijk van je lovehandles, buikje, rijbroek en zware billen af te komen. Daarnaast is het bij Dermage Skinclinic Nootdorp mogelijk om ook huidveroudering te behandelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verstevigen van je huid, het verminderen van een onderkin, het liften van je huid en het verminderen van rimpels. Niet alleen een mooi figuur dus, maar ook een mooie huid!

Over Dermage

Wanneer je op zoek bent naar een fijne salon die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen, kun je terecht bij Dermage Skinclinic Nootdorp. ‘Dermage’ staat voor ‘leeftijd van de huid’. Eigenaresse Joke Mokveld geeft aan: ‘Anti-aging: dat is wat wij doen. Met de juiste zorg voor jouw huid vandaag, kun je ervoor zorgen dat je er morgen jonger uitziet dan gisteren. Mooi natuurlijk ouder worden met een gezonde én stralende huid’. Dermage Skinclinic Nootdorp heeft diverse behandelingen om jou van jouw huidproblemen af te helpen. Dermage is geen voorstander van standaard behandelingen voor iedereen, maar jouw wensen en huidconditie spelen de belangrijkste rol bij de keuze van de behandeling.

Meer weten?

Dermage Skinclinic is expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Je kunt er terecht voor huidproblemen zoals acne en rosacea. Ook ben je er aan het juiste adres als je je huid gezonder of stralender wilt maken.

Dermage Skinclinic Nootdorp
Hof van Teijlingen 26 | 2631 WT Nootdorp | 015-8893003 |
joke@dermage.nl | www.dermage.nl
Deel dit artikel