Verder na een borstamputatie met protheselingerie

31 augustus 2018
579
578
0

Na een borstoperatie is het kopen van de juiste bh's erg lastig. Vraag advies op maat bij de gespecialiseerde mammacare-adviseuse en kies uit prachtige stoffen, maten en modellen.

Bh’s na een borstsparende operatie

Na een borstsparende operatie is het soms niet meer prettig om je oude bh’s te dragen, omdat bijvoorbeeld de beugel knelt of er extra steun voor de bestraalde borst nodig is. Je kunt bij Scholma Lingerie terecht voor een bh zonder beugel, of een bh met extra brede banden en steun aan de zijkanten. Wanneer er maatverschil is ontstaan, kan de mammaspecialiste bij Scholma Lingerie je adviseren op het gebied van aanvullingen in de bh. Ook kan er eventueel een cup van de bh iets kleiner gemaakt worden.

Bh’s bij lymfoedeem

Wanneer een groot deel van de okselklieren bij een borstamputatie is weggehaald (okselkliertoilet), bestaat er een risico op vochtophoping in de arm (lymfoedeem). Het is dan belangrijk om een drukverdelende bh te dragen. Deze heeft een voorsluiting met haakjes. De bh mag niet afknellen en heeft daarom brede schouderbanden en een breed rugpand.

Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak met de mammacare-adviseuse van Scholma Lingerie wordt ruim de tijd voor je genomen. Er wordt geluisterd naar je verhaal en je krijgt de gelegenheid om verschillende borstprotheses te bekijken en aan te doen. Om erachter te komen wat jou het best past, kun je het beste verschillende maten en modellen proberen. Misschien voel je prettiger bij de protheses van het merk Amoena, of juist bij die van Anita. Hier kun je achter komen door de verschillende protheses en lingerie ter plaatse te passen.

Ruim assortiment

Scholma Lingerie is dé specialist als het gaat om borstprotheses, hechtprotheses en zwemprotheses: de zaak heeft een ruim assortiment op voorraad. De borstprotheses worden gemaakt van siliconen, waar een comfortabele, zachte folie omheen zit. Dit zorgt voor een prettig draagcomfort. Aangezien er verschillende maten en vormen beschikbaar zijn, is er een grote kans dat jij na je bezoek aan de winkel met een goed passende borstprothese en bijpassende lingerie de winkel verlaat.

Een persoonlijk advies

Ben jij op zoek naar een borstprothese en een mooie lingerieset? Misschien vind je het ook fijn om je partner of een vriendin mee te nemen, zodat het resultaat vanuit verschillende perspectieven bekeken kan worden. Kijk ook even op de website (www.scholmalingerie.nl) voor leuke BH’s en badkleding! Kom gerust langs voor vrijblijvend advies. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden!

Geweldig geholpen53.218240

Afgelopen week ben ik bij jullie geweest en heb ik direct een prothese meegekregen. Wat ontzettend fijn, en ik ben ook zo geweldig geholpen. Hartelijk bedankt! – Astrid

Over de ondernemer

Scholma Lingerie en Badmode is het adres in Groningen voor lingerie, badmode en protheselingerie. De lingeriezaak is al meer dan 50 jaar een speciaalzaak en verkoopt lingerie in de maten A t/m H cup. Scholma is gecertificeerd Mammacare leverancier.

Meer weten?

Scholma Lingerie en Badmode is het adres in Groningen voor lingerie, badmode en protheselingerie. De lingeriezaak is al meer dan 50 jaar een speciaalzaak en verkoopt lingerie in de maten A t/m H cup. Scholma is gecertificeerd Mammacare leverancier.

Scholma Lingerie
Zwanestraat 39 | 9712 CK Groningen | 050-3124159 |
info@scholmalingerie.nl | www.scholmalingerie.nl
Deel dit artikel