coaching

Vastgelopen? Verander je leven met coaching!

31 augustus 2018
401
401
0

Soms loopt het leven (helemaal) niet zoals je zelf zou willen. De diagnose 'kanker' zet je leven op zijn kop. Met coaching kun je weer grip je leven krijgen!

Meer vitaliteit

Als je alle focus nodig hebt om te herstellen of nadat je beter bent en vecht voor weer een normaal leven, als je leven in het teken staat van overleven, stress, emotie en vooral doorgaan… Hoe dan je leven terug te krijgen? Het antwoord daarop begint met het stap voor stap op weg te gaan. De weg van meer ontspanning, aanvaarding, richting en nieuwe vitaliteit.

Herken je dit?

Als je je in het bovenstaande herkent, dan kan een Mindfulness Training, ‘Less Stress’ lessen of personal coaching voor jou goed uitkomen. Het is dé manier om in alle hectiek alvast iets van die verandering in te zetten. Hiervoor ben je bij Erna Laning van iShift aan het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer acceptatie en meer rust? Wil je minder overweldigd zijn door alle prikkels en emotie? Ruimte voelen waarin die gewenste ontspanning, kalmte en richting ontstaat?

Zelfzorg

Je gaat onder deskundige begeleiding van Erna bijvoorbeeld aan de slag met het begrijpen van de werking van stress en ontspanning op jouw leven. Samen verken je jouw patronen en ontwikkel je een persoonlijk programma. Heel praktisch start je bijvoorbeeld met het plannen van ‘ademruimtes’ in je dag. Even de aandacht op jezelf gericht, welke hectiek er ook is. Dat vraagt natuurlijk ook oefening en discipline, maar je krijgt er veel voor terug. Je gaat ruimte vinden voor rust en zelfzorg. Je zult merken dat je dankzij de coaching of training anders omgaat met piekeren, angst en stress en vaak ook beter zult slapen.

De stress voorbij

Thema’s die langskomen, zijn ‘leven op de automatische piloot’, ‘antwoorden op stress’, ‘met aandacht verkennen van je grenzen’, ‘ademhaling in evenwicht brengen’ en ‘verhalen die we onszelf vertellen’. Erna gebruikt onder andere elementen uit Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie en NLP. Ook put zij uit ervaring met bewust ademen, bewust ontspannen (bijvoorbeeld met Yoga Nidra), bewust bewegen en het doorbreken van lastige gewoontes en patronen.

Goed om te weten

De coaching, lessen en trainingen zijn individueel of in groepsverband te volgen, en zijn ook nuttig voor de ouder(s), partner en kind(eren) van de door kanker getroffene. Mogelijk kom je in aanmerking voor een vergoeding. Neem contact op met Erna. Zij helpt je daarbij verder. Of informeer bij je zorgverzekeraar, werkgever, de Arbodienst, het UWV of de gemeente.

Samenwerkingen

iShift heeft meerdere samenwerkingen, zoals met De Bewustzijn School, de Nieuwe Yogaschool, Navaflow en het Cancer Care Center. In het Cancer Care Center vind je alle zorg voor mensen met kanker onder één dak. Op dinsdag kun je hier terecht voor de Personal Coaching & Mindfulness consulten. Ook is er regelmatig een 8-weekse Mindfulness Training.

Ruimte voor ontspanning

Erna van iShift: ‘Ben je nog ziek of net hersteld, dan begeleid ik je stap voor stap om ruimte te vinden voor ontspanning, kalmte en nieuwe richting in je leven.’ Twijfel je over welke training, les of coaching het beste bij jou en je hulpvraag past, dan vertelt Erna je graag vrijblijvend meer. Eén ding is duidelijk: het terugkrijgen van je leven begint met ruimte maken voor het leven. Shift je mee?

Verandering

Welke verandering wil jij maken?

  • meer rust en ruimte en meer jezelf zijn
  • meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen
  • uit je hoofd, meer naar het gevoel
  • doen waarvan je voelt dat dat echt nodig is in je leven
  • meer aanvaarding in je leven
Meer weten?

Eigenaresse Erna Laning zet haar levenservaring en professionele ervaring in om ook jouw eigen verandering door te maken. Als coach, trainer en begeleider steunt ze jou naar minder stress in je werk en leven. Dat doet ze onder andere door middel van 'Less Stress', mindfulness, meditatie en Yoga Nidra.

iShift
Deel dit artikel