Van verantwoord afvallen naar bewust genieten

6 november 2018
683
684
8

Heb je al eerdere pogingen gedaan om af te vallen en werd je eerder steeds teleurgesteld? Vind je desondanks dat het roer nu écht om moet en wil je werken aan een gezond gewicht en een gezonde leefstijl? Met de juiste begeleiding gaat het je écht lukken!

Gewichtsbeheersing is niet alleen afvallen

Het sleutelwoord is ‘gewichtsbeheersing’. Gewichtsbeheersing is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven; letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Dat kan met het Cambridge Weight plan. Je consulente Joyce van Staveren-Burke begeleidt en ondersteunt je daarbij.

Cambridge Weight Plan

Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met afvallen bezig bent. Je gebruikt alleen diverse voedzame, caloriearme producten (shakes), soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

Verbeterd programma

Sinds 1 januari 2017 heeft Cambridge Weight Plan een vernieuwd en verbeterd programma: het Stappenplan. Dit Stappenplan is een flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma. Maatwerk dus!
Het Stappenplan is nieuw in Nederland en gebaseerd op reeds in Engeland behaalde successen. Samen met Joyce bepaal je in welke Stap je begint. Wat past er op dit moment het beste bij jou?

Gevarieerde dagmenu’s samenstellen

Je mixt en matcht: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen. Zo leer je sneller verantwoorde keuzes te maken en met de juiste voeding goed voor jezelf te zorgen. Van diëten naar eten!

Begeleiding naar een gezond gewicht

Joyce van Staveren-Burke: ‘Al meer dan 8 jaar heb ik nu mijn eigen praktijk voor leefstijlverandering: Leefstijl en meer. Om precies te zijn ben ik gewichtsconsulente, detoxcoach en powerwalktrainer. Door middel van het stappenplan van het Cambridge Weight Plan begeleid ik de mensen die bij me komen naar een gezond gewicht. Mijn grootste passie? Mensen inspireren en helpen naar een gezondere leefstijl en gezond gewicht! Verder ben ik ook Onwards coach. Bij het Onwards coachingtraject maak je een persoonlijke ontdekkingstocht op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Het onderliggende doel is om gewichtsbeheersing te bereiken en het voorkomen van terugval. Het resultaat: weer (meer) vertrouwen in je eigen lijf en in je eigen kunnen!’

Nieuwe locatie

Sinds 1 november 2018 heeft Joyce, behalve een praktijk in Borne, ook een praktijk in Hengelo. Deze is gevestigd aan de Hazenweg 2, achter het pand van RTV Oost. Je bent op beide locaties welkom!

Meer weten?

Leefstijl en meer is een praktijk voor leefstijlverandering en gewichtsbeheersing. Al ruim 7 jaar begeleidt Joyce haar cliënten naar een gezond gewicht met het stappenplan van Cambridge Weight Plan. Daarnaast is het ook mogelijk om een Onwards coachingstraject bij haar te volgen.

Leefstijl en meer, praktijk voor leefstijlverandering en gewichtsbeheersing

Kamperfoeliestraat 29 | 7621 VT Borne

Deel dit artikel