stress

Van stress naar yes!

8 januari 2019
741
742
12

‘Ik ga het hélemaal anders doen.’ Naast me zit een sterke vrouw die weet wat ze wil. Maar ze twijfelt, en spreekt vanachter haar masker van zekerheid. Door haar twijfel wordt ze onzeker en blijft ze vooral doorgaan met waar ze niet gelukkig van wordt.

Julianne Verreijken

Veel stress

Jij herkent het bovenstaande voorbeeld uit mijn praktijk vast ook wel. Het is de consequentie van geen tijd, veel stress en weinig energie. Een vicieuze cirkel, die alleen maar leidt tot meer van hetzelfde. En dat is nou precies wat jij niet nodig hebt. Tijd voor verandering! Als coach kom ik het allemaal tegen: stress, burn-out, hoogsensitiviteit, de zoektocht naar geluk, omgaan met onzekerheid en de vraag ‘Waar ben ik nou eigenlijk goed in?’ Herkenbaar? Graag geef ik je drie tips die jij zelf ook gemakkelijk kunt toepassen:

  • Besef dat er altijd een keuze is. De beste keuze die je kunt maken, is een keuze richting jouw geluk.
  • Stop met jezelf te vergelijken met anderen, en kijk naar wat jij al wél hebt.
  • Wil je dingen anders gaan aanpakken? Begin daar dan nú mee!

Kies voor jezelf

Leuk gezegd hè, maar hoe doe je dat dan? ‘Keuzes maken richting jouw geluk’, dat is toch egoïstisch? Mijn antwoord daarop is ‘Nee!’ Een ‘ja’ aan een ander is vaak een ‘nee’ tegen jezelf. Dus wil jij iets anders? Ga er gewoon voor! Kies voor jezelf, laat jezelf zien en doorbreek je oude patronen. Als coach kan ik je daarbij helpen. Ik laat jou nieuwe invalshoeken zien, laat je de rust en ruimte ervaren om jezelf te zijn en ben jouw stok achter de deur. Op een manier die bij jou past, help ik jou naar een leven met meer focus en power. Van ‘stress’ naar ‘yes!’

Fun facts over Julianne

‘Waar je mij ’s nachts wakker voor mag maken? Een positief en motiverend gesprek. En voor mijn guilty pleasure, chocolade, natuurlijk!

Handelen uit liefde en respect

‘‘Kracht life coach’: zo omschrijf ik mijzelf. Voor alles waar je tegenaan loopt in het leven, en waar je graag iets mee wilt. Of juist als je méér uit je leven wilt halen. Mensen en bedrijven helpen bij hun proces naar persoonlijke groei en ontwikkeling, dát is mijn passie. Zelf ben ik, naast professional, ervaringsdeskundige in hooggevoelig en perfectionistisch zijn. Tien jaar geleden begon mijn eigen transformatie. Ik heb geleerd om vanuit liefde en respect te handelen, in plaats vanuit onzekerheid en stress. Ook voor jou is dit mogelijk. Hoe dit bereikt kan worden, vullen we samen in, waarbij je liefde voor jezelf én je fouten blijft hebben.

Coaching

Mijn manier van coachen, zoals beschreven door Laura, een van mijn coachees: ‘Julianne is een prettig, positief persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze kan goed luisteren en zegt rake dingen, die mij helpen om enerzijds rust te creëren en anderzijds ook meer dingen te kunnen aanpakken.’ Eerlijkheid, liefde en respect voor jezelf en je omgeving staan centraal binnen mijn coaching. Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen op jouw weg naar een relaxter en leuker leven? Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek.’

Meer weten?

Kracht life coach Julianne is een professionele gesprekspartner met een unieke aanpak, oprecht gedreven om jou vooruit te helpen. Eerlijk, doortastend en ook met een beetje humor. Waar wil jij iets aan veranderen, leren of loslaten?

Kracht life coach Julianne
Ommelsveld 23 | 5721 VT Asten | 06-51647266 |
julianne@krachtlifecoach.nl | www.krachtlifecoach.nl
Deel dit artikel