sporten

Van sporten krijg je energie!

12 november 2019
251
250
0

Wanneer jij het al druk genoeg hebt met je werk, je relatie, je gezin en sociale contacten, dénk je er waarschijnlijk niet om ook nog eens te gaan sporten. Je kunt je energie en tijd wel beter gebruiken. Fout! Want van sporten krijg je juist energie. En nog een heleboel meer!

Sporten voordelen

Het heeft een positief effect op je gezondheid, het bestrijdt stress, je concentratie en conditie nemen toe, je voelt je minder moe, slaapt beter en je voelt je fysiek sterker. En je bent minder vaak ziek. En dat laatste is niet alleen fijn voor jou, maar ook interessant voor je werkgever. ‘Kleinere bedrijven kunnen bij ons uren reserveren voor een small group training’, vertelt Rob van der Velden enthousiast. ‘We zijn dan wel geen megagrote sportschool, maar juist onze kleinschaligheid is de kracht van Training Zuid. Een small group training is geschikt voor 10 tot 12 personen en we kunnen een training naar keuze geven. Dat kan bijvoorbeeld een bootcamp zijn of boxing. Het is maar net wat er wordt afgesproken.’

Personal training

Maakt het bedrijf waar jij werkt (nog) geen gebruik van deze mogelijkheid? Dan kun je natuurlijk ook zelf gaan sporten om de voordelen van een lekkere training te ervaren. Wellicht is personal training iets voor jou. Samen met je trainer bespreek je wat jouw doelen zijn en wat voor jou haalbaar is. Samen trainen en samen de knelpunten bespreken, die je vervolgens één voor één tackelt. De trainer is jouw stok achter de deur. Hij blijft je motiveren en weet je nét dat stapje extra te laten zetten. En dat voelt super! Dus waar wacht je nog op. Verstop je niet langer achter de smoes dat je het te druk hebt, maar ga sporten. Je zult jezelf daarna alleen maar afvragen waarom je er niet al veel eerder mee begonnen bent!

Trainen

Dit betekent de training bij Training Zuid voor jou!

  1. Mooie resultaten. Deze bereik je dankzij de ervaren trainers en bewezen effectieve trainingsmethoden.
  2. Het bereiken van je doelen. Word fit én verlies gewicht!
  3. Flexibiliteit. Train op de momenten dat het jóu uitkomt.
  4. Variëteit. Door het scala aan trainingsmethoden verveel jij je nooit.
  5. Privacy. Tijdens de personal training werk je in een studio met alleen drie of vier andere personal trainers.
  6. Plezier. Het werken aan een gezonde leefstijl wordt leuk!

Wist je dat…

…je bij Training Zuid ook op de juiste plek bent voor bootcamp, kickboksen (ook voor kids), Pink Boxing, kickboxing 18+ ladies only, Barre, en fitness voor senioren?

Meer weten?

Bij Training Zuid ben je op het juiste adres om de fitste versie van jezelf te worden! Je kunt kiezen voor personal training of groepslessen. Denk bij groepslessen aan kickboksen, bootcamp, ballet fitness, zaktraining of essentrics.

Group Training Zuid
Cornelis Krusemanstraat 7 | 1075 NB Amsterdam | 06-52322471 |
letsgo@trainingzuid.nl | www.trainingzuid.nl
Deel dit artikel