allergie

Vage gezondheidsklachten door een allergie

13 mei 2019
641
640
6

Intense jeuk, rode plekjes en bultjes, gezwollen oogleden of een snotneus: allemaal symptomen van een allergie. Als je kindje ergens allergisch voor is kan dit voor jou en het kind enorm vervelend en belemmerend zijn.

Gezondheidsklachten

Een allergie is een reactie van het immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen. Deze stoffen, allergenen genoemd, hoeven op zich niet schadelijk te zijn. Zo kan het gaan om stuifmeelkorrels, huidschilfers van dieren, uitwerpselen van huisstofmijt, schimmelsporen of voedselbestanddelen. Omdat ieder persoon op iets anders kan reageren, loopt je kindje misschien erg lang rond met allerlei vage gezondheidsklachten. Als de oorzaak van de klachten eindelijk gevonden is, wil je maar één ding: dat je kindje zo snel mogelijk van de allergie wordt afgeholpen.

Allergie vaststellen

Een therapeut die gespecialiseerd is in de Total Reset Methode kan jullie helpen de oorzaak van de allergie snel vast te stellen en hem daarna doelgericht behandelen. De Total Reset methode verandert de ‘verkeerde’ reactie van het lichaam door middel van een methode die is ontstaan vanuit de principes van acupunctuur. Natuurgeneeskundige therapeut Jolande Bakker is gespecialiseerd in het toepassen van deze methode. Ze vergelijkt de Total Reset Methode met het resetten van een computer: ‘Het idee is dat we de wortels van het zenuwstelsel stimuleren waardoor een boodschap naar de hersenen kan worden gezonden die ze ertoe aanzet om de waarneming van de specifieke stof te veranderen. De kennis die het lichaam heeft over de stof wordt gereset en vanaf dan herkent als een goede energie.’

Een moeder aan het woord:

‘Mijn baby Toni werd geboren met een melkallergie. Erg vervelend, maar het feit dat ze ook allergisch was voor mijn eigen melk vond ik hartverscheurend. Ze kon hypoallergene melk verdragen en kon op die manier gezond doorgroeien. Toch zat het me dwars dat zo’n jong kindje al moest leven met een allergie. Toen ik ontdekte dat melkallergie meer voorkwam in de familie van mijn man, zocht ik contact met Jolande. Door de Total Reset Methode is Toni, nu 8 maanden oud, helemaal genezen van haar allergie. Ik heb het laten testen door een dokter en die heeft het bevestigd. Dankzij Jolanda kan Toni nu vrij van allergieën opgroeien en ik ben haar enorm dankbaar voor haar goede begeleiding en hulp!’

Het ontstaan van de Total Reset Methode

In Amerika is 34 jaar geleden de Allergy Elimination Treatment ontwikkeld. Deze NAET therapie is in Nederland doorontwikkeld op basis van nieuwe inzichten. Hieruit is de Total Reset methode ontstaan. Gebaseerd op de totale reset die je lichaam doormaakt tijdens de therapie. Het combineert verschillende methodes uit de Westerse geneeskunde met de Oosterse invloeden van acupunctuur.

Verschillende technieken

Jolande is eigenaresse van de praktijk Allergie Vrij Leven en werkt sinds 2015 met de Total Reset Methode. Ze is nauw betrokken geweest bij het opzetten van Total Reset Nederland waarbij alle Total Reset therapeuten van Nederland zijn aangesloten. Ook geeft ze opleidingen en workshops over de methode. Naast de Total Reset Methode maakt Jolande ook gebruik van onder andere de technieken van acupunctuur, kinesiologie, Quantum Balance, Nucleus Methode, EHBB en IEMT.

Meer weten?

Bij Allergie Vrij leven ben je op het juiste adres voor het behandelen van: hooikoorts, hoofdpijn/migraine, darmklachten, huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne, emotionele disbalans, pijnklachten huilbaby's, baby’s met krampjes en meer.

Allergie Vrij Leven
Bijlmerdreef 1169 (6de verdieping) | 1103 TT Amsterdam | 06-24506889 |
info@allergievrijleven.nl | www.allergievrijleven.nl | www.totalresetnederland.nl
Deel dit artikel