schurende dijen

Vaarwel schurende dijen!

15 juni 2018
419
419
0

De thermometer tikt 25 graden aan. Yes, nu kun je eindelijk je mooie nieuwe jurkje aan dat tot nét boven de knie komt! Er is alleen één ding (of beter gezegd: één lichaamsdeel) dat jou tegenhoudt: je dijen die bij hitte tegen elkaar schuren. Laat die warme fietsbroek maar in je kast liggen. Er is een oplossing!

Pijnlijk!

Zucht, in de winter heb je nergens last van. Dan draag je gewoon rokjes en jurkjes met een dikke panty of maillot eronder. Maar met dat zweterige, plakkerige weer merk je meteen weer waarom je ook alweer waarom de koude maanden hier zo geschikt voor zijn. Want nu, hartje zomer, schuren je bovenbenen constant tegen elkaar aan! Soms zelfs met pijnlijke, rode plekken en schaafwonden tot gevolg.

Overgewicht

Niet oké. Net zoals het fietsbroekje dat je eronder aantrekt om de wrijving te stoppen: veels te warm! Om maar met de deur in huis te vallen: overgewicht of een wat zwaardere beenpartij kunnen ervoor zorgen dat je last hebt van schurende benen. Dit is trouwens niet altijd het geval: het kan ook aan de stand van je benen liggen. Maar als je vermoedt dat je gewicht een rol speelt bij je schurende dijen, dan kun je daar op een simpele manier wat aan doen!

Sporten

Uren op de crosstrainer, elke dag tien kilometer rennen of 100 squats. Misschien heb je al van alles geprobeerd om wat gewicht te verliezen, in de hoop dat je benen ook wat centimeters zouden verliezen. Supergoed bezig! (Ook als je iets minder squats doet of kilometers rent.) Maar hoe frusterend: plaatselijk vet verliezen is vaak erg lastig.

Plaatselijk vet verliezen

Wist je dat er een methode bestaat waarmee het wél mogelijk is om je bovenbenen te laten slinken? Met cryobehandelingen is het mogelijk om op een natuurlijke, veilige manier van je overtollige vet of probleemzones af te komen.

Koud!

Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot ongeveer 4 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Je zult 2 tot 5 centimeter zichtbaar vet verliezen. Je ervaart geen pijn, hoeft niet onder het mes en kunt gewoon direct je mooie jurkje aan!

Een gezondere huid

Een andere manier om je figuur te verbeteren is compressietherapie (lymfedrainage). Dit is een luchtdrukmassage die de lymfecirculatie stimuleert, waardoor je strakke benen en billen krijgt. Lymfe is het vocht dat door de lymfevaten loopt en ziektekiemen en afvalstoffen uit je lichaam verwijderd. Werkt het lymfevatenstelsel niet meer goed, dan kan het lichaam zichzelf niet meer goed reinigen en kun je allerlei gezondheidsproblemen krijgen.

Lymfedrainage

Bij lymfedrainage lig je in een luchtdrukpak, waar lucht wordt ingebracht en weer afgezogen. De massagetechniek stimuleert de bloedcirculatie en de lymfecirculatie. Op die manier kunnen afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd en kan het overtollige vocht afgevoerd worden. Omdat je tijdens de behandeling kunt ontspannen, voel je je daarna meer uitgerust en minder gestrest. Ook zal je huid er beter en gezonder uitzien.

Alles onder één dak

Bij Fonte di Vita vind je alles wat je nodig hebt om weer helemaal in shape te komen. Het is dé plek om samen met andere vrouwen aan je figuur, gewicht en gezondheid te werken. Dat allemaal met normale dagelijkse voeding, een persoonlijk bewegingsprogramma, methodes om je figuur te verbeteren als cryobehandelingen en coaching om je leef- en eetgewoontes aan te passen. Je wordt daarbij geholpen door gewichtsconsulentes en een fysiotherapeut in een fijne omgeving waar je je op je gemak voelt en op en top vrouw kunt zijn!

Meer weten?

Bij Fonte di Vita in Den Bosch vind je alles wat je nodig hebt om blijvend gewicht te verliezen en je figuur weer in shape te brengen.

Fonte di Vita
Rompertsebaan 54 | 5231 GT Den Bosch | 073-6144220 |
info@fontedivita.nl | www.fontedivita.nl
Deel dit artikel