kleding

Unieke kleding is er voor elke vrouw

22 augustus 2018
603
602
1

Wat draag jij het liefst? Kleding is dé manier om jezelf te uiten! Wie ben jij? En welke stijl omarm je? De Nederlandse vrouw kleedt zich graag praktisch, maar is dat altijd mooi en elegant? Kijk mee naar de kledingtrends van nu!

De juiste kleding

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is een typische uitspraak van Nederlandse vrouwen. En dat is prima, maar geef je kleding net even iets extra’s’, aan het woord is Ilse van IT FITS damesmode Heerenveen. ‘Veel vrouwen kopen kleding wat anderen ook dragen, want dat is schijnbaar populair. Ze verdwijnen in de massa en dat is jammer. Waarom niet iets dragen wat net iets anders is dan de rest?

Prachtig

‘In mijn boetiek is van elk kledingstuk maar één maat. De kans dat je iemand anders ziet in deze kleding is dus heel erg klein! De stijl is net even anders dan de andere zaken. Stoer, chique én elegant. Ik vind het leuk om kleding te verkopen die niet alleen praktisch is, maar ook altijd prachtig staat!

Kledingtrends

Ben jij al op de hoogte van de komende trends voor het najaar? Je wil er misschien nog niet aan denken, maar de herfstcollectie hangt alweer in de rekken! Kijk mee naar de trends:

  • Groen: Groen is het nieuwe zwart!
  • Bloemenprints: Dit najaar en ook in het winterseizoen zien we veel bloemen prints! Eindeloos combineren met dit opvallende printje. Heerlijk toch? De kleren zijn pérfect voor de herfst.
  • Jeans en denim: spijker raakt nooit uit de mode! Jeans, Ga jij voor de klassieke jeans of wil je toch de opvallende met een mooie bies? Combineer met een mooie bloemenprint en je hebt een mooie elegante maar stoere look!
  • Of ga je liever voor een traveller pants? Een stoere? Een elegante? Met of zonder print?

Shop!

Ilse: ‘Bij mij in de boetiek vind je verschillende merken met allemaal hun eigen twist. Zo verkoop ik bijvoorbeeld de sprankelende collectie van Tramontana die bestaat uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Super handig! Deze kleding is kleurrijk, bestaat uit heerlijke stoffen én heeft goede pasvormen. Het is natuurlijk belangrijk dat de kleding mooi past, comfortabel zit en goed aansluit.’

Meer weten?

IT FITS damesmode is een klein en uniek boetiekje met een ruim assortiment, en de merken zijn onderling leuk te combineren. Nieuwsgierig geworden? Kom snel eens een kijkje nemen in Heerenveen!

IT FITS damesmode
Dracht 125 | 8442 BN Heerenveen | 06-57564511 |
info@itfitsdamesmode.nl | www.itfitsdamesmode.nl
Deel dit artikel