Tijdens de opleiding krijg je les van beautyprofessionals

7 november 2018
222
221
0

Het hebben van een goed verzorgd uiterlijk is belangrijk. Ook al gaat het niet alleen om de buitenkant, toch word je daar wel het eerst op beoordeeld; het is je visitekaartje. Maar daarnaast is het ook gewoon leuk om er mooi uit te zien. Met een gezonde huid, verzorgde handen, een mooi kapsel en subtiele make-up voel je je gewoon lekkerder. Zo’n gevoel gun je iedereen en dat kan jou doen besluiten om in de beautybusiness te stappen. Een goede opleiding is dan beslist een must!

Volg een opleiding

Heb jij er áltijd al van gedroomd om mensen te helpen op beautygebied, zodat zij zich weer goed van binnen én van buiten voelen? Maar heb je nooit de stap gezet? Volg dan een opleiding tot (medisch) pedicure, nagelstyliste, schoonheidsspecialist of kapper. Hiervoor ben je op de juiste plek bij Kaledi Beauty Academy. Dit is een jong en dynamisch opleidingsinstituut. In kleine groepjes van maximaal 9 cursisten krijg je les van beautyprofessionals met jarenlange ervaring. Kijk eens mee naar het aanbod!

Het aanbod aan opleidingen

Wat jouw kappersdroom ook is: bij deze kappersopleiding zit je op de juiste plek! In tien maanden leer jij de fijne kneepjes van het vak: wassen, knippen, föhnen, permanenten, watergolven en kleuren. Als kapper moet je klantgericht werken. Daarom is er ook aandacht voor communicatie en het omgaan met klanten. Doordat je zowel kennis als praktijkoefening krijgt aangereikt, word je perfect voorbereid op je kapperscarrière. Vind je het leuk om mensen aan een stralende huid te helpen? Dan is de opleiding tot schoonheidsspecialist iets voor jou. Deze opleiding is met name praktijkgericht. Zo leer jij om middels een huidanalyse tot een passend behandelplan te komen, waarmee de huidproblemen van je cliënten effectief worden aangepakt.

Opleiding combineren met andere bezigheden

Wil jij weten op welke manier je prachtige kunstnagels zet? Volg dan de opleiding tot nagelstyliste. Naast dat je praktisch bezig gaat om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen, kom je ook van alles te weten over de anatomie van de handen en nagels, probleemnagels en pathologische aandoeningen. In alle gevallen ga je niet traditioneel weer de schoolbanken in. De opleidingen duren een aantal weken, waarin je een dagdeel of een paar dagdelen per week lessen volgt en thuis huiswerk maakt. Daardoor kun je de opleiding gemakkelijk combineren met je werk, gezin of andere bezigheden.

Blijf jezelf ontwikkelen!

Ben jij inmiddels al aan de slag als gecertificeerd (medisch) pedicure, nagelstyliste, schoonheidsspecialist of kapper, dan is het natuurlijk nog steeds leuk om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo leer je in de cursus ‘Wimperextensions One By One’ hoe je met behulp van wimperextensions een mooie, glamoureuze look kunt creëren, of juist hoe je het natuurlijk kunt houden.

Goed om te weten

De leslocatie is in Deurningen (nabij Hengelo) aan de Koehorstmaat 5. Alle diploma’s worden geaccepteerd door ProVoet, ANBOS en ProCert. Dat houdt in dat je je als gediplomeerd pedicure of schoonheidsspecialiste kunt registreren bij deze organisaties.

Meer weten?

Kaledi Beauty Academy is een jong en dynamisch opleidingsinstituut en is gevestigd in Deurningen nabij Hengelo (ov). Verzorgt de opleidingen voor pedicure, schoonheidsspecialiste, kapper en nagelstyliste en diverse studiedagen, workshops en de diverse specialisaties.

Kaledi Beauty Academy
Koehorstmaat 5 | 7561 BM Deurningen | 074-3490331 |
info@kaledi.nl | www.kaledi.nl
Deel dit artikel