jezelf

Thuiskomen bij jezelf

7 januari 2019
567
567
1

Ben jij op zoek naar innerlijke groei, naar een beweging in jezelf waardoor je verder kunt, maar dan met optimale levensvreugde en optimale levensenergie op jouw wijze in het leven? Zonder nog aan al de verwachtingen en eisen te moeten voldoen die jij jezelf oplegt? Ben je altijd geneigd om aan een ander te denken en jezelf voortdurend op de laatste plek te zetten? Nemen andere mensen als het ware de leiding over jou en over jouw leven? En zou jij natuurlijk leiderschap in je leven willen integreren?

Jezelf kwijtgeraakt

Ergens heb je het gevoel dat je jezelf kwijtgeraakt bent. Je hebt zelfs geen positief beeld van jezelf. Is het niet de hoogste tijd om te ontdekken wie je echt bent en waar je potentie ligt? Esther van der Werf, energetisch therapeut, levenscoach, trainer en heler in de familiebanden wil je hierbij helpen tijdens de zeven weken durende ontdekkingsreis ‘Terug naar jezelf’ die je leidt naar je persoonlijk en natuurlijk leiderschap.

De ontdekkingsreis

‘Deze training heb ik ontwikkeld voor mensen die coaching en verdieping zoeken en zichzelf weer willen worden’, legt Esther uit. ‘Want gedurende je leven kan het zijn dat je steeds meer je eigen potentie, waarheid over je gevoelens en je werkelijke doelen verliest. De ontdekkingsreis is fysiek, emotioneel en spiritueel. Een zielenreis, waarbij je hoofd steeds minder de overhand heeft, zodat je gevoel, je ziel, steeds meer in al haar kwaliteiten naar voren kan komen. Het is elke keer weer prachtig om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en niet meer de bevestiging van de ander nodig hebben, maar zich vol zelfvertrouwen leren leven vanuit hun hart en intuïtie. ‘Terug naar jezelf’ is de mooiste reis van je leven, die zorgt voor innerlijke groei, innerlijke rust en inzichten.’

Tweedaagse retraite

Een andere wijze waarop zij vrouwen helpt, is met de tweedaagse retraite ‘De reis van de innerlijke vrouw’. ‘Soms worstel je met een negatief zelfbeeld. Tijdens een prachtig, helend en inspirerend weekend in een veilige en geborgen setting help ik om alles wat nog zwaar of donker voelt te belichten. Je zult merken dat alles wat je altijd over jezelf hebt gedacht helemaal niet waar is. Elk destructief laagje van jezelf wordt omgezet in de liefdevolle waarheid richting jezelf. Je zult ontdekken dat je goed bent zoals je bent! Met al je imperfecties ben jij perfect. En je mag houden van jezelf! Gun jezelf deze investering. Je bent het waard!

Workshops en lezingen

Naast genoemde houdt Esther ook diverse workshops en lezingen over innerlijke groei:

  • Workshop ‘Opstelling in de liefde’
  • Lezing ‘Voorbij de regenboog’
  • Workshop ‘Opstellingsdag moeder en dochter in relatie’
  • Lezing ‘Het lichtkind/ Nieuwetijdskind – HSP’
  • Workshop ‘Opstellingsdag vader en zoon of dochter in relatie’
Meer weten?

Bij Levensschool Eigen Wijze kun je terecht voor persoonlijke begeleiding, training, individuele begeleiding, rouw- en verliesverwerking.

Levensschool Eigen Wijze
Deel dit artikel