tanden bleken

Tanden bleken was nog nooit zo makkelijk

31 juli 2018
357
357
0

Bij gezondheid denken we vaak aan voeding, sporten, weinig stress en voldoende slaap. Maar lachen hoort ook in dit rijtje thuis! Want (ja cliché) lachen is echt gezond. Misschien is jouw gebit nu niet direct een aaneenschakeling van witte pareltjes en daardoor houd jij je lippen liever op elkaar. Wat zonde dat je je schaamt voor je gele tanden. Er is namelijk heel gemakkelijk iets aan te doen: laat je tanden bleken.

Tanden bleken

Het bleken van je tanden is niet slecht voor je en óók niet voor de portemonnee. Tanden Bleken Vlaardingen is het laten bleken van je tanden heel betaalbaar en bovendien wordt er gewerkt met 100 % veilige methoden. Je kunt dus met een gerust hart gaan voor dat mooie, witte gebit.

Veilig

Is het écht veilig? Ja!

  • de bleekgels voldoen aan de cosmeticaverordening
  • je tandglazuur wordt niet aangetast
  • je krijgt geen gevoelige tanden

De behandeling

De stappen richting een mooi gebit Oké, je bent overtuigd en gaat voor een wit gebit. Hoe verloopt dan een behandeling?

  1. Je start met een intakegesprek met een bleekspecialist waarin alle facetten voor een mooi gebleekt gebit besproken worden. De mogelijkheden en jouw verwachtingen worden besproken en vastgelegd. Samen met de specialist bepaal je hoeveel bleeksessies je wenst.
  2. Vervolgens wordt een blauwdruk van je gebit gemaakt, waarin iedere oneffenheid duidelijk wordt aangegeven. Dit is de basis van de behandeling. Eventuele problemen of afwijkingen worden inzichtelijk gemaakt en besproken.
  3. Je neemt plaats in een luxe elektrisch bedienbare stoel en samen gaan jullie, met behulp van een kleurenschaal, de gewenste kleur bepalen. Daarna krijg je een mondspreider in en brengt de specialist een tandspray aan. De bleekgel wordt met een kwastje aangebracht.
  4. De specialist plaatst de LED-lamp vlak voor je tanden en je krijgt een beschermende bril op, zodat je ogen beschermd zijn. Dan wordt de lamp aangezet en begint het bleekproces van circa 20 minuten.
  5. Na de bleeksessie bepaal je samen met de specialist of de gewenste kleur behaald is. Ook krijg je instructies mee naar huis.

De klant is koning

Ieder bedrijf beweert klantvriendelijk te zijn en het beste advies te geven. Bij BodyNova BV is dit ook écht zo! Dit bedrijf is er volledig op ingericht om jou als klant optimaal te adviseren en te behandelen. Hier ben je geen nummertje, maar een mens met behoeften en wensen. De medewerkers doen er dan ook alles aan om jou op je wenken te bedienen, zodat je ontspannen en tevreden weer naar huis gaat én de volgende keer vol vertrouwen weer terugkomt.

Meer weten?

Bij BodyNova kun je terecht voor het bleken van je tanden, maar ook voor andere behandelingen op het gebied van afslanken en huidverjonging.

BodyNova BV
Hoogstad 279 | 3131 KX Vlaardingen | 010-3136973 |
info@bodynovabv.nl | www.tandenblekenvlaardingen.nl
Deel dit artikel