tanden bleken

Tanden bleken, altijd witte tanden!

18 oktober 2018
505
504
0

Zie jij op tv ook al die vrouwen met stralend witte tanden? En denk je ook wel eens ‘Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?’ Nou, daar zijn manieren voor!

Let’s smile

‘Let’s Smile’ is de nieuwste trend op het gebied van tanden bleken. Je gebit gaat hierbij weer terug naar zijn originele kleur. Niet alleen worden je tanden witter, maar je gebit ondergaat ook een reiniging.

2 tot 12 maanden resultaat

Het bleken van de tanden gebeurt door de combinatie van de Magic White gel en contact met een LED-lamp rechtstreeks op het tandoppervlak. De gel reinigt het tandoppervlak grondig. De speciaal ontworpen lamp zorgt ervoor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Deze combinatie zorgt voor een optimaal resultaat. Gemiddeld blijft het resultaat 2 tot 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon en diens mondhygiëne. Daarna is het mogelijk om de behandeling te herhalen, omdat het 100% cosmetische product het tandglazuur niet aantast.

Hoe verloopt de behandeling?

Voordat de behandeling van start kan gaan, wordt er eerst een intake gedaan om te kunnen bepalen of we jouw gebit kunnen behandelen. Als er geen contra-indicaties zijn, kan de behandeling van start gaan. Allereerst wordt jouw tandkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurenpalet tanden). Daarna krijg je een ‘finger brush’, waarmee je jouw tanden poetst.

Blue-light

Vervolgens wordt er een bitje met de gel in jouw mond geplaatst. Dan krijg je een beschermingsbril overhandigd en wordt de speciale ‘blue light’-lamp op jouw tanden gericht. Deze zorgt ervoor dat de whitening gel geactiveerd wordt. Zodra de whitening gel zijn werk heeft gedaan, wordt het bitje verwijderd en spoel je je mond. Het resultaat is direct zichtbaar. Gemiddeld worden je tanden 4 tot 9 tinten lichter.

Verkleuring

Mogelijke oorzaken van verkleuring

  • externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, voeding)
  • interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
  • genetische vergeling van de tanden
Meer weten?

Bij Salon Consulinn ben je aan het juiste adres voor het bleken van je tanden. De salon heeft vestigingen in Leeuwarden en Harlingen.

Salon Consulinn
Europaplein 29 | 8916 HH Leeuwarden | 06-27298289 |
salon@consulinn.nl | www.consulinn.nl
Deel dit artikel