uitstraling

Styling en visagie voor een stralende uitstraling

14 augustus 2018
543
542
0

Je kent het wel, je wilt graag wat veranderen aan jezelf, maar je weet niet wat. Zo ook Gretha, zij wilde een frisse, nieuwe uitstraling die goed bij haar past. Xpressive Kappers nam haar onder de loep en ging aan de slag met styling en visagie.

Even voorstellen

Dit keer is Gretha in het zonnetje gezet. Haar buurvrouw had haar zomaar, in een spontane bui, opgegeven voor de metamorfose. Omdat Gretha het best spannend vond, kwam ze samen met haar dochter ze naar de salon.

Haar

Sigrid van Xpressive Kappers: ‘Gretha gaf me helemaal de vrije hand. Ik heb eerst een kleurenanalyse bij haar gedaan: Gretha blijkt een lentetype te zijn. Omdat ik weet dat heldere frisse kleuren met een warme ondertoon daar het best bij passen, heb ik de aanzet van haar haren ingezet met een warme, blonde kleur met daaroverheen veel highlights. Bij het knippen kijk ik altijd goed naar de gezichtsvorm, het haartype en hoe het haar valt. Gretha heeft een prachtige, dikke bos met een grove slag. In heb het op een dusdanige manier geknipt dat het makkelijk valt en ze haar haren niet iedere ochtend hoeft te föhnen.’

Visagie

Sigrid: ‘Bij de make-up heb ik als basis een bb-crème gebruikt. De ogen heb ik opgemaakt met een bruine, matte oogschaduw en een beetje oogpotlood. Met een frisse kleur lippenstift en wat blush was het plaatje compleet. Gretha genoot zichtbaar van de metamorfose en was ontzettend enthousiast over het eindresultaat!’

Meer weten?

Bij Xpressive Kappers ontdek je welk kapsel bij jou past! De experts adviseren je graag op het gebied van styling en visagie. Daarnaast ben je bij de kapsalon aan het juiste adres voor knippen, wassen en föhnen tot permanent, volumebehandeling en kleuring.

Xpressive Kappers
Moleneind 189 | 9203 ZZ Drachten | 0512-520544 |
| www.xpressivekappers.nl
Deel dit artikel