protheselingerie

Stralende protheselingerie voor jou!

3 september 2018
1007
1008
4

Het valt niet mee om (een deel van) je borst te moeten missen. Je wereld staat op zijn kop. Natuurlijk staat bij borstkanker de focus op genezen, maar je uiterlijk blijft ook belangrijk. Het doet wat met je zelfvertrouwen en je gevoel van vrouw zijn.

Persoonlijke aandacht

Daarom is het zo belangrijk om de juiste borstprothese te krijgen en de lingerie die bij jou past. Want net als ‘gewone’ lingerie is protheselingerie ook mooi en vrouwelijk. ‘Ons team heeft jarenlange ervaring met het aanmeten van borstprothesen’, vertelt Lisette van Ravels van Palais Lingerie. ‘Omdat jij onze persoonlijke aandacht verdient, meten we borstprotheses altijd aan op afspraak. We hebben een ruime en comfortabele paskamer waar je in alle privacy kunt passen.’

Trend!

Wat betreft trends op het gebied van lingerie wordt er heel goed naar de bovenmode gekeken en daar pas je dan de kleur van je lingerie op aan. Dé trend van dit seizoen zijn de aardetinten:

  • Je kunt natuurlijk ook voor neutraal gaan en een nude tint kiezen. Deze zijn er in diverse kleurnuances. Is nude niet helemaal jouw ding, kies dan de juiste kleur rood, want deze schijnt niet door onder wit.
  • Kortom: ga je voor de basics, kies dan voor de aardetinten. Wanneer je al een paar goede basics hebt, kies je voor wat meer kleurige lingerie die aansluit bij je bovenkleding.

Ruime keuze

Ook met een borstprothese is er een ruime keuze aan lingerie en badmode. Mooie setjes ondermode, badpakken, tankini’s en bikini’s waarvan de bh’s zijn voorzien van een hoesje waar je de prothese in kunt doen.

SEMH

‘Wij zijn aangesloten bij de SEMH. Dat staat voor Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen’, legt Lisette uit. ‘Ieder jaar zorgen we dat we aan alle gestelde eisen voldoen. Daarnaast zijn we al ruim twee jaar aangesloten bij een onafhankelijke klantencommissie. Je bent bij ons dus in goede handen.’

Good to know!

Je borstprothese valt onder je basispakket. Je betaalt wél eigen risico, maar de rest wordt vergoed.

Levertijd

Het assortiment bij Palais Lingerie is erg divers en vrijwel alle borstprotheses zijn dan ook uit voorraad leverbaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product net is uitverkocht, maar lang hoef je dan niet te wachten. De levertijd is slechts een paar dagen.

Meer weten?

Bij Palais Lingerie ben je aan het juiste adres voor lingerie, nachtmode en badmode. De zaak in Breda biedt lingerie die perfect past bij je lichaam, persoonlijkheid, smaak en levensstijl aan.

Palais Lingerie
Veemarktstraat 34 | 4811 ZG Breda | 076-5216256 |
info@palaislingerie.nl | www.palaislingerie.nl
Deel dit artikel