bodytec

Strak en Fit? In 20 minuten met Bodytec EMS training

26 november 2018
397
396
0

Er zijn heel veel redenen om krachttraining te doen maar er zijn misschien wel net zoveel redenen om het niet te doen. De sportschool is misschien niks voor jou omdat je houdt van persoonlijke aandacht en kleinschalig trainen. Reguliere krachttraining duurt bovendien vrij lang en je kan het als saai ervaren. Herken je dit? Dan is Bodytec EMS training misschien wat voor jou.

20 Minuten Bodytec EMS training in plaats van 3 uur sportschool

Krachttraining is noodzakelijk voor de vitaliteit, sterke spieren voorkomen blessures en pijntjes. Na je dertigste levensjaar verlies je automatisch 1% spiermassa als je niks doet. We worden niet lichter dus je raadt het al, dat wordt omgezet in vet. Spiertraining zorgt bovendien voor een mooier lichaam en een strakkere huid omdat de spieren de huid “opvullen”. 20 minuten Bodytec EMS training staat gelijk aan 3 uur reguliere krachttraining in de sportschool. Bodytec EMS training is zo efficiënt omdat je al jouw spieren te gelijk traint, 20 minuten lang én omdat de stroom zorgt voor 85 contracties van de spieren per seconde. De electroden zorgen ervoor dat jouw spierbundels niet voor 35 maar voor wel 60% worden aangesproken. De activatie van meer spierweefsel is het gevolg en uiteindelijk spiergroei.

Schwarzenegger figuur van krachttraining krijg je niet zomaar

Veel vrouwen hebben bezwaar tegen krachttraining omdat ze bang zijn dat ze een klerenkast figuur krijgen. Dat is natuurlijk ook niet vrouwelijk. Maar gelukkig is dit een fabeltje. Dit gebeurt echt niet zomaar. Als je een bodybuild figuur wil dan moet je heel lang, heel zwaar trainen en enorm op jouw voeding letten. De grote armen of benen krijg je bovendien alleen als je langdurig en vrij eenzijdig explosief traint. Dit zorgt ervoor dat je grote spierneuronen, voor explosieve kracht, worden aangesproken. Je ziet dit bijvoorbeeld bij het bovenlijf van zwemmers en bij de benen van (professionele) hockeysters en tennissters. Geen zorgen met Bodytec EMS training zorg je ervoor dat je zowel de lange als de korte spiervezels aanspreekt. Je krijgt wel spier-toning maar geen grote spierballen.

Spiertraining voor een hogere verbranding

Meer spieren betekent ook meer verbranding, spieren verbruiken doorlopend meer energie dan vetweefsel. Jouw metabolisme of stofwisseling wordt door cellen in jouw spieren aangestuurd. Hoe actiever en hoe meer spieren, hoe meer verbranding.

Testosteron voor een strakkere huid en stabiele geest

Last but not least voor de vrouwen boven de 40, krachttraining zorgt voor een stabiele geest als jouw hormoonhuishouding wat in de war raakt. De oestrogeenspiegel daalt na 45 en dit zorgt voor schommelingen in de hormoonhuishouding met als mogelijk gevolg, moodswins. Door intensieve spiertraining maak je testosteron aan. Dit hormoon zorgt voor meer zelfvertrouwen, daadkracht en een strakkere huid. Testosteron kan door het lichaam ook nog omgezet door oestrogeen dus… twee vliegen in één klap. De voordelen op een rij:

1. Een gezonder, strakker en mooier lichaam
2. Sterke botten
3. Meer resultaat en minder blessures en/of pijnklachten bij duursporten
4. Een stabiele geest en meer zelfvertrouwen
5. Een betere stofwisseling en meer vet verbranden

Voor jou!

Kom proeftrainen! Nu bij Fabulous@40 2 keer gratis proeftrainen als introductieaanbieding. Kijk snel op de website.

Meer weten?

Je kunt bij Fabulous@40 terecht voor Bodytec EMS training, voedingsadvies en vetbevriezing. De trainingen worden gegeven door gespecialiseerde personal trainers en de vetbevriezings-behandelingen worden uitgevoerd door gecertificeerde cryo-specialisten.

Fabulous@40
Fonteinlaan 5 | 2012 JG Haarlem | 06-81428174 |
welkom@fabulousat40.nl | www.fabulousat40.nl/
Deel dit artikel