hypnosetherapie

Stoppen met roken? Hypnosetherapie helpt!

11 oktober 2018
450
449
0

Heb je slecht nieuws gekregen van de dokter of wil je dat nieuws voorkomen? Wil je daarom echt graag stoppen met roken maar lukt je dat ondanks diverse pogingen niet? Dan kan hypnose voor jou dé uitkomst bieden!

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnose werkt compleet anders dan alle andere technieken. Als je het roken ziet als je probleem en je probeert dat te stoppen, dan is dat net zoals het stoppen met ademen. Dat hou je ook maar korte tijd vol. Je wordt een ex-roker, en ex-rokers vallen meestal weer terug. Ademhalen wordt namelijk geregeld door je onderbewustzijn. Dat kun je niet tegengaan…

Het onderbewustzijn

Roken is ook een activiteit van je onderbewustzijn. Je hebt in het verleden leren roken. Je bent geprogrammeerd om te roken. Je hebt als het ware een ‘rook-app’ gedownload en daar word je door beheerst. Zelf stoppen gaat dan op wilskracht en is een grote strijd, waarbij dat maar bij 10% lukt.

Verwijder de rook-app

Stoppen met roken is alleen blijvend succesvol als je die ‘rook-app’ met hypnose verwijdert. Je onderbewustzijn heeft die app in het verleden bijvoorbeeld geïnstalleerd omdat je erbij wilde horen of stoer wilde zijn. Tijdens de hypnose-sessie wordt aan je onderbewustzijn uitgelegd dat je die app nu niet meer nodig hebt en dat roken zelfs schadelijk is. Je onderbewustzijn verwijdert dan de ‘rook-app’ en je wordt weer zoals je was voordat je ging roken: een niet-roker!

Er is één bijwerking…

Je bent dan vrij van verlangens, behoeften, drang, ontwenning, dat stemmetje en de terugval. Hypnose is een fantastisch middel en uiterst succesvol! Het is veilig, comfortabel en zonder strijd. Het is een aangename methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat waarbij je niet ‘weg’ bent. Je hoeft in vergelijking met andere methodes niet af te zien en geen medicatie of pleisters te gebruiken. De enige bijwerking is dat je er blij van wordt!

Word een niet-roker!

Alles wat je ervoor nodig hebt, is een wil en een motivatie om te stoppen met roken. Wanneer je zegt ‘Ik wil wel, maar het lukt me niet’, dan weet je dat hypnose jou gaat helpen. Het maakt dan niet uit of je nu 4 sigaretten of 4 pakjes per dag rookt. Na het verwijderen van de ‘rook-app’ ben je een niet-roker en heb je er geen last meer van. Stop daarom met de strijd en word een niet-roker met hypnose!

‘Geen trek meer in een sigaret’

Erik vertelt: ‘Het gaat goed met me. Sinds de hypnose-sessie heb ik geen behoefte of trek in een sigaret. Ik heb het gevoel alsof ik nog nooit gerookt heb. Waar ik bij alle andere stoppogingen binnen een week alweer de drang kreeg om te gaan roken, heb ik dat nu helemaal niet. Ik wil je ontzettend bedanken voor de behandeling. Het heeft mij enorm geholpen!’

Meer weten?

Bij HypnoseWerk werken Alida Goosen en Martin Craanen. Beiden zijn gecertificeerde hypnotiseurs. Stoppen met roken is een van hun specialiteiten. Ook helpen zij bij zaken als faalangst, overgewicht, nagelbijten en stress.

HypnoseWerk
Deel dit artikel