Een sterke weerbare huid

22 november 2017
528
568
0

In de zomer heeft jouw huid weer veel te verduren gehad. Het najaar is de beste tijd om je huid te laten herstellen en om voor te bereiden op de koude dagen. Hoe maak je je huid weer sterk en weerbaar?

Goede basis

Allereerst begint het bij een goede basis: rust, reinheid en regelmaat. Waarom rust? Wanneer je genoeg slaapt, zal je huid frisser en gezonder ogen. Daarnaast is het grondig reinigen van je huid erg belangrijk. Wanneer je dit elke dag doet, zal je minder last hebben van onzuiverheden. Ook is het aan te raden om regelmatig de schoonheidsspecialiste te bezoeken. Wanneer je dit ieder seizoen doet, krijg je gedurende het jaar een mooi resultaat.

Peeling tegen pigmentvlekjes

Het kan zijn dat je in de zomer last hebt gekregen van pigmentvlekjes. Deze bruine vlekjes in het gezicht vind je maar niks, vooral niet nu jij bezig bent met het zorgen voor een mooie sterke huid. Een goede peeling kan uitkomst bieden om de pigmentvlekjes te doen verminderen of te laten verdwijnen.

Bindweefselmassage

Om de weerstand en conditie van je huid op te bouwen kun je twee dingen doen: voedende gezichtscrème gebruiken en een bindweefselmassage ondergaan.

  1. Een goede gezichtscrème zorgt ervoor dat de huid gezond en sterk het najaar in kan.
  2. Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat verklevingen worden opgeheven waardoor littekens en rimpels minder worden. De doorbloeding wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel, met als doel het steviger en gezonder maken van de huid!

Wist je dat?

Wist je dat het eten van blauwe bessen, broccoli, pecannoten en granaatappels helpen bij een sterke en weerbare huid? Wanneer je dit voldoende eet, is de kans groot dat je na een maand merkt dat je huid krachtiger aanvoelt!

Sterk en weerbaar

Wil je je huid sterk en weerbaar maken en genieten van een moment van rust? Bij Farm de Beauty wordt aandacht besteed aan jezelf en je uiterlijk. Dit geeft jou uiteindelijk het gevoel van zekerheid en schoonheid. Ontspanning en service staan bij Farm de Beauty hoog in het vaandel. Je kunt er terecht voor huidverbetering, gezichtsbehandelingen, huidverjonging, permanente make-up en haarstimulatie.

Meer weten?

Farm de Beauty zorgt voor een frisse, natuurlijke en gezonde uitstraling. Deze salon is de enige in Den Haag met geavanceerde apparatuur op het gebied van huidverjonging. Met 24 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging, anti-aging, acne, PMU en huidadvies ben je hier aan het juiste adres.

Farm de Beauty
Frederikstraat 599 | 2514 LR Den Haag | 070-3650258 |
welkom@farmdebeauty.nl | www.farmdebeauty.nl
Deel dit artikel