huidverzorging

Staat deze huidverzorging al op jouw toilettafel?

26 augustus 2019
149
149
0

Jij vindt het belangrijk om er op en top verzorgd uit te zien. Door regelmatig naar de kapper te gaan, je wenkbrauwen netjes bij te houden en het dragen van mooie outfits, zorg je dat je door een ringetje te halen bent. Maar er is één ding waar je maar weinig invloed op lijkt te hebben: je huid. Want elke keer wanneer je in de spiegel krijgt, vallen je oneffenheden je steeds meer op. Rimpeltjes en lijntjes, pukkeltjes en puistjes, rode en droge plekjes. Zorg dat de juiste huidverzorging op je toilettafel staat, dit helpt je een heel eind in de goede richting!

Passende gezichtsverzorging!

Het hebben én houden van een mooie huid vergt onderhoud en verzorging. Eens in de zoveel tijd een passende gezichtsbehandeling ondergaan is écht geen overbodige luxe, net zoals een goede dagelijkse thuisverzorging. Magdalena Herwig is cosmetoloog en eigenaar van Beauty Organique en weet hier alles van. ‘Sinds ik de producten van Clarena heb ontdekt, is er een wereld voor me opengegaan. Omdat deze producten niet alleen heel effectief zijn maar ook heerlijk ruiken, vind ik het echt een feestje om ze te gebruiken tijdens de behandelingen in mijn salon. Omdat je de producten ook thuis kunt gebruiken, kun je dit feestje voor je huid ook thuis evenaren. Ik zal een paar voorbeelden noemen van echte aanraders voor op je eigen toilettafel. Als je goed voor je huid wil zorgen, dan doe je één keer per week zelf thuis een peeling. Bijvoorbeeld met de Hyaluron 3D peeling, die in het bijzonder goed is voor de droge en schilferige huid. De avocado-olie voedt je huid intensief, en de hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpeltjes en lijntjes vervagen. Je krijgt er een heerlijk zachte en jongere huid van.’

Dagcrème met kaviaar

Een andere aanrader is volgens Magdalena de Caviar Micellar Gel, waar zoals de naam al doet vermoeden kaviaar in zit! Magdalena: ‘Dit is een heerlijke gel speciaal voor de rijpere en gevoelige huid, waarmee je je gezicht een diepe reiniging kunt geven. Niet alleen je make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon; ook onzuiverheden als dunne rimpeltjes en lijntjes worden minder. Gebruik de gel in combinatie met de bijpassende tonic en crème. Deze bevatten naast kaviaar nog andere actieve ingrediënten, zoals de antioxidant vitamine E en exfoliërende parelextracten. Je huid krijgt zo álles om zachter, elastischer én steviger te kunnen worden.’

Ook voor jouw huid!

En hoe zit het met jou: wil jij ook werken aan een mooie, stralende huid zonder oneffenheden? Dan zit je bij specialist op het gebied van huidverbetering Magdalena van Beauty Organique op de goede plek! Zij is namelijk distributeur van de skincare van Clarena, en voorziet jou graag van een professioneel advies over met welke producten jij het beste uit jouw huid kan halen. Maar daarnaast ben je bij haar op het juiste adres voor nog veel meer heerlijks op het gebied van schoonheid en huidverbetering. Denk aan specialistische gezichtsbehandelingen, peelings, manicures, pedicures en nog veel meer!

Huidtypen

Heb jij…

  • …een zeer gevoelige huid?
  • …een hele droge en schilferige huid?
  • …een huid die snel allergische reacties vertoont?
  • …een huid met pigmentafwijkingen?
  • …een verouderde huid?
  • …last van acne en mee-eters?
  • …last van couperose?

Ga dan voor passende huidverbetering met de skincare van Clarena!

Meer weten?

Beauty Organique heeft een passie voor natuurlijke producten. Deze vind je terug in de huidverzorgingsproducten en de behandelingen in de salon. Mooie resultaten en tevreden reacties behaal ik met de verzorgende producten van onder andere Organique Cosmetics, ecologisch en vrij van chemicaliën.

Beauty Organique
Loevesteinlaan 238B | 2533 BA Den Haag | 070-03099000 |
info@organiquecosmetics.nl | www.beautyorganique.nl
Deel dit artikel