sporten

Sporten? Nooit meer excuses!

25 oktober 2018
355
355
0

Jij rent elke dag van hot naar her: je werk, de school van je kinderen en je vriendinnen. Maar ‘geen tijd hebben’ is voortaan geen smoes meer om niet te sporten! Of jij nou wat kilootjes kwijt wilt óf ondanks je lichamelijke klachten toch in beweging wilt blijven, met het programma van De SportLounge behaal je je doelen!

Sporten

Wil jij ook beginnen met lekker trainen, maar staat het idee van een grote, massale sportschool je niet aan? Voel je dan welkom bij De SportLounge! In dit kleinschalige, gezellige sportcentrum krijg je persoonlijke aandacht en voel je je meteen op je gemak!

Geen traditionele sportschool

De SportLounge is dan ook geen traditionele sportschool, maar een fitness waarbij je sport in een individuele infrarood-sportcabine. Hierbij train je met een verhoogde spierspanning. Of je nou wilt afvallen of je spierstelsel wilt versterken: in combinatie met de infraroodstraling bereik je snel en effectief resultaat. Twee dingen staan hierbij centraal: het belasten van je lichaam op de juiste manier én het verbeteren van je houding in het dagelijkse leven.

30 minuten

Het sporten is prima te combineren met een druk schema. Een sportsessie duurt 30 minuten. Om het beste resultaat te bereiken, doe je dit 2 keer per week. Benieuwd geraakt? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles in de infrarood-sportcabine! Met twee vestigingen (Hearthouse in Bussum en in Hilversum) is er altijd een plek bij jou in de buurt! Dit wil je ook niet missen: iedereen krijgt een gratis lifestyle- en personal training-consult aangeboden!

Voor iedereen!

Of je nu te zwaar bent, een slechte rug hebt, problemen hebt aan je knieën, heup of bekken, reuma of een andere lichamelijke indicatie: prettig bewegen bij De SportLounge is altijd mogelijk! Je krijgt een persoonlijk plan, waarin rekening wordt gehouden met wat jij kan. Het is voor jou altijd mogelijk om op een prettige manier te bewegen, veilig en zonder pijn. In de sportcabine beweeg je liggend, zodat er geen belasting ontstaat op je gewrichten.

Puur en gezond voedingsadvies

Het succes voor een mooi figuur en een betere huid valt of staat met een gezonde voedingsstijl. De voedingsdeskundigen geven advies op maat, waarbij je uitsluitend geniet van gezonde en natuurlijke producten. Het motto: leer te genieten van pure en natuurlijke voeding. Hier krijg je een gezond, vitaal en stralend lichaam voor terug!

Infrarood: dit doet het!

Benieuwd wat infrarood voor jou kan betekenen?

  • Het verwarmen van je spieren, waardoor je geen warming-up nodig hebt en geen spierpijn krijgt
  • Je bloedsomloop krijgt een boost, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden
  • Vetcellen slinken sneller af dan met een andere soort training. Hierdoor verminderen cellulite en vetophopingen op een veilige manier
  • Je spieren worden sterker en vormen betere contouren
  • Je huid wordt zachter, steviger en gladder
  • Je voert oefeningen uit in een cabine gericht op specifieke zones waar je de contouren wilt verbeteren
Meer weten?

Bij de SportLounge ben je aan het juiste adres voor lifestyle consult, infra rood sportcabine en 30 minuten training. Een gezellige en kleinschalige sportgelegenheid in Hilversum en Bussum.

De SportLounge
Huizerweg 54 | 1402 AD Bussum | 06-27878286 |
| www.sportloungenederland.nl
Deel dit artikel