afvallen

Snel afvallen met infraroodtraining

31 januari 2019
469
468
0

Afvallen: het liefst doe je het zo snel mogelijk. Binnen 2,5 week één kledingmaat minder klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar bij Figuura is dit gewoon mogelijk! Figuura heeft diverse succesvolle methodes en behandelingen voor snel en verantwoord verlies van kilo's en centimeters. Heb je wel eens gedacht aan infraroodtraining? Dat kost je maar 25 minuten én zorgt ervoor dat je 5 keer zoveel calorieën verbrandt als bij een 'normale' training. Dat klinkt toch fantastisch?

Hoe werkt infraroodtraining?

Infraroodtraining is een unieke combinatie van bewegen en infraroodwarmte om effectief en versneld vet te verbranden. In slechts 25 minuten verlies je op topsnelheid gewicht en omvang door beweging op een ligfiets of crosstrainer in een infraroodtunnel. Ook een favoriet van de mannen! De infraroodlampen verhogen jouw lichaamstemperatuur en bereiken zelfs de diepste vetreserves. Ze bevorderen jouw vetverbranding, de lymfestroom en stimuleren de aanmaak van collageen. Je verbruikt 5 keer meer calorieën dan tijdens een ‘normale’ training. De trainingen zijn ook zeer geschikt als je kampt met artrose, spierreuma of Multiple Sclerose.

Een programma voor jou

Effectieve bewegingen doe je in een door infrarood verwarmde cabine. Doelgericht, medisch verantwoord en continu onder deskundige begeleiding. Het beweegprogramma wordt speciaal afgestemd op jou. Op basis van gewicht, leeftijd, conditie, gezondheid en op het gedeelte van jouw figuur dat je anders wilt zien. Het programma is wetenschappelijk onderzocht en ook in de praktijk succesvol bewezen. De bewegingen gebeuren liggend zodat rug en gewrichten worden ontlast. De infrarood-warmte tijdens de oefeningen voorkomt spierpijn en bevordert de doorbloeding in je huid en spierweefsel. Met minimale inspanning en maximaal resultaat!

Compressietherapie

Compressietherapie is een lymfedrainage-systeem dat werkt op luchtdruk. De passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verbeterde lymfestroom en bloedcirculatie. En dit zorgt weer voor de afname van jouw omvang, cellulite en een gezonder lichaam. Deze therapie is een intensieve massage van de benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je ligt in een luchtdrukpak waar lucht in wordt geblazen en weer afgezogen. Je lymfestroom gaat beter functioneren en daarmee de reiniging van jouw lichaam. Een heerlijk relaxende therapie voor zowel mannen als vrouwen. Een weldaad voor jouw benen!

Afvallen op een verantwoorde manier

Figuura is al ruim 20 jaar succesvol met bewezen resultaten, dus bij Figuura ben je echt op de juiste plek als het gaat om beter in je vel zitten en je topfit voelen Wil je graag meer weten over afvallen op een verantwoorde manier? Bij Figuura heb je keuze uit verschillende soorten methodes die je hiermee helpen. Figuura biedt daarnaast voedingsadviezen en speciale voedingsprogramma’s aan. Maak een vrijblijvend gratis afspraak om te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Gun het jezelf: tot snel!

Meer weten?

Bij Figuura kun je terecht als je wil afvallen onder begeleiding van een personal coach. Afvallen op een gezonde en verantwoorde manier staat voorop bij Figuura.

Figuura
Franklinstraat 29 | 8921 ES Leeuwarden | 058-2801122 |
leeuwarden@figuura.nl | www.figuura.nl
Deel dit artikel