sfeer

Sfeer in huis: bloemen, planten en verlichting

17 september 2018
626
625
0

De natuur toont haar mooiste kleuren: van warm geel tot rood en diep oranje. 's Avonds koelt het sneller af en wordt het vroeger donker: de herfst heeft zijn intrede gedaan. Na een prachtige zomer waarin we heerlijk hebben kunnen genieten van het buitenleven, gaat alles zich nu weer meer binnenshuis afspelen. Haal wat van die natuur naar binnen en breng sfeer in je huis met bloemen, planten en warme sfeerverlichting.

De mooiste boeketten

Verras jezelf eens met een prachtig herfstboeket in warme tinten. Natuurlijk met oranje gevlamde rozen, Celosia, Viburnum, lampionnentakken, rozenbottels en Anigozanthos (kangoeroepoot). Een boeket kan uiteraard in ieder formaat en in de door jou gewenste tinten gemaakt worden.

Pimp je vensterbank

Koop een paar mooie planten voor op je vensterbank. Orchideeën zijn bijvoorbeeld prachtige eyecatchers en ze zijn er in vele kleuren. Er is altijd een bijpassende pot of vaas voor deze plant te vinden die past bij het interieur van je woonkamer.

Candlelight met een geurtje

Wist je dat geuren ook heel sfeerverhogend kunnen werken? De kaarsen van Woodwick zijn niet alleen mooi vormgegeven in glazen potten met met houten deksels, maar zijn ook verkrijgbaar in diverse geuren. Deze kaarsen bevatten sojawax in plaats van paraffine én hebben een houten lont die zorgt voor het geluid van een knapperend haardvuurtje.

Afscheid van de zomer

Aan alles komt een eind, dus ook aan die warme zomer waarin je tot laat in de avond op het terras kon zitten. Alhoewel de avonden nu wat killer zijn, kun je natuurlijk nog steeds lekker buiten zitten. Steek gewoon een paar Zweedse fakkels, die per set van vier verkocht worden, aan. Ze zijn ook leuk om cadeau te geven, evenals de vele andere cadeau-artikelen en woonaccessoires die je bij Bloemsierkunst van der Steeg vindt.

Meer weten?

Bloemsierkunst Gert van der Steeg is hét bedrijf in Strijen wanneer je op zoek bent naar een boeket bloemen, binnenplanten, buitenplanten, woonaccessoires en cadeau artikelen. Ook kun je bij van der Steeg terecht voor rouwarrangementen en bruidswerk.

Bloemsierkunst van der Steeg
Deel dit artikel