Cellen

Schud die cellen wakker!

21 november 2018
493
493
0

Je huid was ooit strak en glad. De laatste jaren zie je echter dat je huid, net als de tijd, niet heeft stilgestaan. Je strakke buikje heeft, bijvoorbeeld door zwangerschap, plaatsgemaakt voor een lief bolletje. Je benen zijn voorzien van putjes en bobbeltjes. Heel vrouwelijk, maar misschien niet helemaal wat jij het liefste in de spiegel ziet.

Lichaamseigen cellen

Endermologie® is een mechanische bindweefselmassagetechniek van LPG®. Deze gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat jouw lichaamseigen cellen weer aan het werk worden gezet ten behoeve van anti-aging en bodycontouring. De behandelingen kunnen onder andere worden ingezet voor cellulite gladstrijken (de bekende sinaasappelhuid), vetvermindering en het verstevigen van de huid. De behandelingen zijn 100% natuurlijk, pijnloos en zonder bijwerkingen.

Drie in één

Bij Institut Silencio in Hoofddorp wordt gebruik gemaakt van de nieuwste LPG®-apparatuur: de Alliance. Het systeem heeft een 3-dimensionale behandelkop, waarbij er 3 aandachtspunten in 1 handeling tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Het resultaat: sneller, effectiever en pijnlozer mooier resultaat.

Lichaam

Wat kan de Endermologie techniek voor jouw lichaam betekenen:

  • Cellulite gladstrijken
  • De huid verstevigen
  • Vetten afbreken

Bij cosmetische chirurgie

Bij de voor- en nabehandeling van cosmetische chirurgie (bijvoorbeeld liposuctie) draagt LPG® Endermologie® bij aan een snellere genezing van de wond en zorgt die tevens voor minder verstoring van het natuurlijke herstel daarvan. Het voorbehandelen van de huid vóór de ingreep is al enorm zinvol vanwege de verbeterende doorbloeding en de toename van de elasticiteit. Daarnaast draagt dit bij aan het vergemakkelijken van de operatie. Het nabehandelen van de huid stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een betere littekenvorming.

Gezicht

Er zijn ook LPG®-behandelingen speciaal voor het gezicht. Die zorgen voor anti-aging van het gezicht, de hals en de handen. Na 1 behandeling van slechts 20 minuten kun je direct het verbluffende resultaat ervaren. Uiteraard zullen de resultaten blijvend meer zichtbaar zijn na behandelingen in kuurverband.

Endermologie techniek

Wat kan de Endermologie techniek voor jouw gezicht betekenen:

  • Opvullen van rimpels
  • De huid verstevigen
  • De teint verhelderen (jeugdige uitstraling)
  • Onderkin reduceren
  • Donkere kringen en wallen

Overige behandelingen

Naast de LPG®-behandelingen voor het lichaam en gezicht kun je bij Institut Silencio in Hoofddorp ook terecht voor aanvullende huidverbeterende gezichtsbehandelingen van het merk Murad. Maar natuurlijk ook voor een heerlijke pedicure- en manicurebehandeling. De nagels worden gelakt met Shellac, een nagellak die drie weken blijft zitten.

Meer weten?

Bij Institut Silencio kan je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, manicure en pedicure.

Institut Silencio
Robijnlaan 11 | 2132 WX Hoofddorp | 06-50822354 |
info@institutsilencio.nl | www.institutsilencio.nl
Deel dit artikel