wenkbrauwen

Altijd perfecte wenkbrauwen

18 december 2017
718
719
0

Zitten jouw nauwkeurig aangebrachte wenkbrauwen na een regenbui of na het sporten meestal ergens op je wangen? Dan kan dat een bron van frustratie zijn. Je staat niet voor niets iedere ochtend voor de spiegel met je wenkbrauwpotlood.

Permanente make-up

Met permanente make-up hoef je je nooit meer druk te maken over je wenkbrauwen. Het blijft namelijk zitten waar het zit, en is ook ideaal als je moeite hebt met opmaken of allergisch bent voor make-up. Bovendien ziet permanente make-up er natuurlijk uit en kan het in iedere gewenste kleur en vorm gezet worden. Ook als je kale plekjes in je wenkbrauwen hebt of juist ongelijke wenkbrauwen, is permanente make-up een geschikte oplossing.

Technieken

Er zijn drie verschillende technieken om permanente wenkbrauwen te zetten. Voor welke ga jij?

Techniek 1: Hairstroke

Met een pigmenteerpen en een steriele naaldmodule worden heel fijne streepjes in de huid ‘gekrast’. Deze streepjes hebben de vorm en kleur van de echte wenkbrauwhaartjes en worden gezet met de groeirichting mee. Het resultaat is heel natuurlijk.

Techniek 2: Ombre

Bij deze techniek wordt gespeeld met licht en donker en de opbouw van schaduw en haartjes. Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals een zachte, poederige aanzet die mooi overloopt in een krachtige, vollere ‘buik’ en staart van de wenkbrauw. Of een mooie volle onderlijn die uitloopt naar een poederachtige schaduw aan de bovenkant. Het resultaat is opvallend en trendy.

Techniek 3: Shadow

Een techniek met een ‘poederige’ wenkbrauw als resultaat, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpotlood of -poeder. De Shadowtechniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroketechniek.

Jouw wens

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Je wensen worden besproken en je kunt zelf de gewenste vorm en kleur aangeven. Vervolgens worden de wenkbrauwen getekend in de vorm die voldoet aan de wens of de vorm van je gezicht.

Nabehandeling

Als het voorbeeld helemaal naar jouw wens is, worden de wenkbrauwen in twee of drie behandelingen gepigmenteerd, waarbij de vorm en de kleur opgebouwd worden. Na de eerste behandeling kom je dus nog één of twee keer terug. Na verloop van tijd vervaagt de permanente make-up geleidelijk en dan kun je dit weer netjes laten bijwerken. Zo kun je gemakkelijk weer 1 tot 1,5 jaar vooruit met je mooie wenkbrauwen.

Meer weten?

Bij Bruessing Secret of Beauty kan je terecht voor permanente make-up, medische pigmentatie, wimper exentions en franctional needling. Eigenaresse Laura geeft je een persoonlijke benadering en een perfect resultaat.

Bruessing Secret of Beauty
Atoomweg 63 | 3542 AA Utrecht | 030-8505541 |
info@pmu-bruessing.nl | www.pmu-bruessing.nl
Deel dit artikel