Hoofd

Rust in je hoofd met Access Bars™

15 november 2018
740
739
5

Vandaag de dag wordt er veel van ons gevraagd, waardoor je jezelf al gauw uit het oog verliest. Gevolg hiervan kan zijn dat je je opgejaagd voelt, slecht slaapt, futloos en onzeker voelt, je niet meer tot rust kunt komen, vergeetachtig wordt, hoofdpijn, rugpijn en andere lichamelijke klachten krijgt. Ook een kort lontje en/of huilbuien, eetbuien of juist niet meer eten komen voor. Bij het laatste ga je je ook nog eens zorgen maken over je gewicht. Kortom: stress!

Bert Wagenaar en Bianca Andeweg
Innerlijke Kracht Training & Coaching

32 drukpunten op je hoofd

Wat als je door een paar simpele en pragmatische tools en technieken het leven kunt gaan leiden dat je altijd al wilde? Zou je daar dan voor kiezen? De Access Bars™ van Access Consciousness™ kunnen je hierbij helpen. Access Bars™ is een lichaams-energetisch proces dat gaat over 32 drukpunten op je hoofd. Deze drukpunten staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, vreugde, verdriet, dankbaarheid, vriendelijkheid en heling. Door deze punten in verschillende combinaties heel zacht aan te raken, ontlaad je alle gedachten, gevoelens en emoties die op dat specifieke punt opgeslagen liggen.

Ruis en blokkades

Deze onnodige en overbodige informatie in de vorm van gedachten, gevoelens en emoties zorgen voor ruis en blokkades in je leven. Daardoor onstaan er klachten als stress, slecht slapen, piekeren, snel geïrriteerd zijn, verminderde eetlust, angsten, depressie of een burn-out. Het één volgt het ander op, waardoor je vastloopt.

Coaching

Wat we merken, is dat een combinatie tussen lichaamswerk (Access Bars™) en coaching (verbal processing) een gouden greep blijkt. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij je lichaam en geest eerst ontdoet van overbodige en onnodige ballast, waardoor er ruimte komt voor nieuwe en andere mogelijkheden. Mogelijkheden die je daarvoor wellicht niet voor mogelijk hebt gehouden.

Snel resultaat

Sinds we Access Bars™ hebben toegevoegd aan ons arsenaal, zien we dat het aantal coachingssessies met de helft is afgenomen. Daar waar we eerst zo’n 6 tot 8 sessies hielden, hebben cliënten nu nog 3 of 4 sessies nodig om het resultaat te boeken dat ze willen en nodig hebben.

Meer weten?

Met Innerlijke Kracht Training & Coaching richten wij ons op effectieve communicatie, het vergroten van bewustzijn en persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit doen we door te werken met methodieken als NLP, Access Consciousness™ en Oplossingsgericht Werken.

Innerlijke Kracht Training & Coaching
Deel dit artikel