haargroei

Reken af met ongewenst haargroei

4 september 2018
764
764
6

Ben jij wel eens niet helemaal happy wanneer je in de spiegel kijkt? Wie niet! Die haartjes en stoppels op je benen die je vanmorgen over het hoofd zag bij het scheren lijken je grijnzend aan te kijken. Elke keer lijk je er wel een paar over te slaan. Tijd om dit vervelende probleem aan te pakken! De herfst is daar het aangewezen seizoen voor.

Haargroei

Ongewenste haargroei! Op de meest ongelegen momenten kom je erachter dat de eerste stoppels op je benen al weer doorkomen, je bij je bikinilijn niet alles goed hebt weggehaald of je er op de dansvloer achterkomt dat je je oksels vergeten bent te scheren. Behoorlijk gênant! Zou het niet fijn zijn als je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken? Dat je huid altijd mooi glad en haarloos zou zijn?

Diode Laser 3 wave

Met de nieuwste Diode laser 3 wave methode voor definitief ontharen is ongewenste haargroei verleden tijd. Het werkt snel en is zeer effectief en pijnloos! Het is toepasbaar op ieder huidtype en dus zeer geschikt voor zowel de blanke als de donkere huid. In tegenstelling tot veel traditionele behandelingen, die alleen donkere haren verwijderen, onthaart de Diode laser 3 wave ook rode, blonde, grijze en vlassige haren. Dankzij de goede en veilige resultaten is de Diode laser 3 wave op weg om de bekendste technologie wereldwijd te worden!

Voordelen

De voordelen van de Diode Laser 3 wave:

  • zichtbaar resultaat al 1 à 2 weken na de behandeling
  • behandelingen kunnen het hele jaar worden uitgevoerd
  • geen bijwerkingen
  • veilig voor de huid
  • pijnloos

Start nú!

De energie van het apparaat wordt veilig naar de haarwortel geleid. De lichtstraal warmt het haarzakje op, waardoor dit wordt kapotgemaakt. Op de plek van het kapotgemaakte haarzakje kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Omdat niet elke haar in dezelfde fase zit (er is een groei-, slaap- en overgangsfase), kun je een gebied nooit in één behandeling compleet ontharen. Je bereikt namelijk alleen maar de haren die zich in de groeifase bevinden. Dit is op te lossen door de behandelingen een aantal malen, met een tussenpoos van zes weken, te herhalen. Daarom is het najaar ook dé perfecte tijd om te starten met de behandelingen. Dan zijn alle haartjes weg tegen de tijd dat je je zomerkleding weer uit de kast haalt.

Nu!

Wanneer je nu een afspraak maakt bij Jett Plasma Lift Enschede hoef jij je bij de eerste rokjesdag van volgend jaar niet druk te maken om haartjes!

Meer weten?

Bij Jett Plasma Lift ben je aan het juiste adres voor infraroodtraining, cavitatie, figuur coaching, firming booster, i-ipo, styling capsule en vacuslim. Alle behandelingen zijn gericht op figuurverbetering.

Jett Plasma Lift
Galvanistraat 37 | 7651 DH Tubbergen | 0546-727023 |
info@jettplasmalift.nl | www.jettplasmalift.nl

Burgemeester Edo Bergsmalaan 8 | 7512 AD Enschede | 053-5738014

Deel dit artikel