kleding

Ready for spring

27 februari 2018
605
784
1

Bótique is een boetiek met kleding en sieraden voor de vrouw van nu. Bo: 'Ik kan er oprecht zó blij van worden als ik ervoor kan zorgen dat een vrouw met een glimlach van oor tot oor de deur uit loopt.'

Comfortzone

Door het geven van stylingtips komt het voor dat vrouwen net even buiten hun comfortzone gaan en daarop veel leuke reacties krijgen. Het gebeurt regelmatig dat een klant dan terugkomt om te vertellen hoeveel complimenten ze heeft gehad.

Zwanger

Ook als je zwanger bent, kun je er geweldig uitzien in de juiste kleding. Laat je inspireren in de winkel! Verder hebben we ‘momsbags’, een musthave voor de mom to be! Maar ook zonder baby on board is deze tas een echte parel. Zo vervoer je in het hoofdvak zelfs een 13 inch laptop. Ideaal voor iedere working mom of girlboss!

Persoonlijke touch

Als accessoires hebben we onder andere colliers van Mi Moneda, bekend van de luxe verwisselbare muntensieraden en de nieuwste collecties MM Vintage (bestaande uit zegelringen en pendanten) en MM Monogram. Geef een persoonlijke touch aan je sieraden door er bijvoorbeeld de initialen van je kinderen, een leuke tekst of tekening in eigen handschrift, of je favoriete quote op te graveren. Alles is mogelijk!

Kleine voorraden

De korte lijnen die ik heb met zowel leveranciers als klanten in de winkel maakt dat mijn boetiek supersnel kan schakelen en volledig aan de verwachtingen kan voldoen van de klant. Er komen elke week nieuwe outfitjes binnen… Volgens ons concept werken we met heel kleine voorraden. Je bent er dus zeker van dat jouw outfit uniek is. Altijd volgens de laatste trends is wat Botique te bieden heeft voor haar klanten en daar zijn wij megatrots op!

Trends

Dit zijn de trends van dit voorjaar:

  • Kleur: ga voor kleur in je kleding! De lente is te zien in jouw stijl. Kies bijvoorbeeld een tweedelig broekpak.
  • Tijger: een tijgerprintje is ook dit jaar weer de trend. Kies bijvoorbeeld een lange overslagjurk tot op je enkels. Echt een musthave!
  • Layered look: combineer diverse soorten kettingen in verschillende lengtes. Dé sieradentrend van dit moment!
Meer weten?

Bótique is een winkel met dameskleding, schoenen, sieraden, accessoires, cadeauartikelen en woonaccessoires. De boektiek, onder leiding van Bo Krijgsman, is gevestigd in Lisse. Binnenkort opent Bo een webshop, om zo dames buiten Lisse en omstreken te bedienen.

Botique
Kanaalstraat 8 | 2161 JL Lisse | 0252-869536 |
| www.Facebook.com/botiquefashionstore
Deel dit artikel