Met prothesen of lingerie is jouw silhouet weer terug

30 oktober 2017
630
635
0

Wanneer je als gevolg van borstkanker één of beide borsten moet missen, kan je vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je op en top vrouw te voelen.

Functioneel mooie prothesen

Het merk Amoena levert functionele borstprothesen, prothese lingerie en badmode, die er toch fantastisch uitzien. Ze doen wat ze moeten doen, maar zijn bedoeld voor nog veel meer. Ze lossen problemen op, van asymmetrie tot transpiratie en zijn ontworpen om zo natuurlijk te ogen en aan te voelen als het maar kan voor jouw figuur en levensstijl. Met de borstprothese kun je je zo comfortabel mogelijk voelen.

Vrouwelijk silhouet

De Amoena Balance deelprothesen bieden een oplossing voor vrouwen die asymmetrie ondervinden na een borstsparende operatie, reconstructie, na enkele biopsies of een natuurlijke asymmetrie. De laag aan de binnenzijde is voorzien van silicone met een verminderd gewicht met geïntegreerd Comfort+ materiaal. Dit zorgt voor temperatuurregulering. De subtiele omlijning, passend aan de vrouwelijke rondingen, vullen de cup van de beha op de plaats waar de opvulling nodig is of waar de oneffenheid zich bevindt. Hierdoor komt het silhouet perfect terug.

3 weetjes over borstprotheses:

1. Het is goed om je borstprothese dagelijks schoon te maken met zachte zeep. Een borstprothese mag nooit op de verwarming of met een fohn worden gedroogd.
2. Het is voor de levensduur van de borstprothese niet goed om te slapen met de borstprothese.
3. Wanneer de maat van je borst is verandert kan het nodig zijn om je prothese hierop aan te passen. In de meeste gevallen wordt de prothese dan vergoed door de zorgverzekeraar.

Borstprothesen op maat

De deelprothesen zijn er in diverse vormen, maten en diktes, om een zo goed mogelijk evenwicht te geven. Hiermee zul je jezelf zekerder voelen, ook in strakke kleding. Het aanmeten van een deelprothese gebeurt met volle aandacht en aangepast aan jouw individuele situatie en persoonlijke behoefte. Lady Service in Leiden is gespecialiseerd in het adviseren in borstprothesen en alles wat daarmee te maken heeft, neem vrijblijvend contact met Lady Service op voor al je vragen!

Meer weten?

Lady Service helpt vrouwen de juiste borstprothese en lingerie te vinden. Dit doen wij graag in een ongedwongen, niet medische sfeer. Lady Service is de gecertificeerde SEMH erkende lingerie speciaalzaak in borstprothesen, lingerie en badmode in de regio Leiden.

Lady Service
Doezastraat 19 | 2311 GZ Leiden | 071-5140728 |
alakeman@ladyservice.com | www.ladyservice.com
Deel dit artikel