cosmetisch

Populaire cosmetische en plastische behandelingen

24 juli 2019
402
402
0

'Schoonheid zit vanbinnen', is een veelgehoord devies. Maar wat nu als je je vanbinnen slecht voelt over wat je buiten ziet? Je kunt je behoorlijk onzeker voelen wanneer je niet tevreden bent met je uiterlijk. Tegenwoordig begint het taboe te verdwijnen op het verfraaien van je uiterlijk. En dat is een goede zaak, want je uiterlijk heeft wel degelijk invloed op je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen. Naast kleding, make-up en haarstyling is er meer mogelijk. Dat cosmetische ingrepen alleen mogelijk zijn voor beroemdheden is verleden tijd.

Cosmetische ingrepen

ATS-kliniek is een kliniek gespecialiseerd in plastische en cosmetische behandelingen. Met een gedreven team van specialisten werken zij hard om jou een natuurlijk mooier resultaat te bieden. Een behandeling is daarmee veel meer dan een verandering aan de buitenkant.

Populaire behandelingen

ATS-kliniek biedt een groot scala aan behandelingen aan. Er is een aantal behandeling dat het meest in trek is.

Borstvergroting

Een borstvergroting kan op een zeer natuurlijke manier worden uitgevoerd. Samen met de specialist kies je voor prothesen die het beste bij jouw lichaam passen. Deze ingreep draagt bij aan een fraaiere lichaamsverhouding, wat voor velen een behoorlijke toename van het zelfvertrouwen oplevert. Bij ATS-kliniek worden alleen prothesen gebruikt van hoge kwaliteit.

Fillers

Fillers worden steeds populairder. Met fillers kun je rimpeltjes en lijntjes in je gezicht, hals, handen en lippen opvullen. Verder kunnen fillers gebruikt worden om bepaalde delen in je gezicht te benadrukken, zoals je lippen of je jukbeenderen. Door middel van een paar eenvoudig prikjes kan de huid worden verbeterd of specifieke plekken worden opgevuld. Bij ATS-kliniek zijn de behandelaars gespecialiseerd in een natuurlijke en subtiele rimpelbehandeling.

Liposculpture

Soms blijven er plaatsen op het lichaam over waar ondanks sport en fitness nog steeds overtollig vet achterblijft. Door middel van een liposculpture-behandeling kun je hier vanaf komen. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met een goede huidelasticiteit. De techniek is tegenwoordig zeer verfijnd, en er zijn verschillende mogelijkheden waar de consulenten van ATS-kliniek je over kunnen informeren.

miraDry

Veel of overmatig zweten is voor veel mensen op dagelijkse basis bijzonder vervelend. Het kan leiden tot schaamtegevoelens en zelfs vermijden van sociale contacten. Bij ATS-kliniek is daarom miraDry een bijzonder populaire en effectieve behandeling. Het miraDry-systeem geeft gedoseerde energie af aan de plek waar de okselzweetklieren zich bevinden. Deze zweetklieren raken ‘oververhit’, en worden zodoende uitgeschakeld. Deze resultaten zijn blijvend en snel.

Ooglidcorrectie

Huidveroudering gebeurt bij iedereen. Maar de huid rond de ogen kan bij mensen op relatief jonge leeftijd al aan stevigheid verliezen. Veelal zie je er hierdoor vermoeider en ouder uit dan je feitelijk bent. Zowel het onder- als het bovenooglid kan uitzakken. Voor beide ogen is er een ooglidcorrectie mogelijk die de huid strakker en netter maakt.

Meer weten?

Bij ATS ben je aan het juiste adres voor esthetische en plastische chirurgie in de categorieën gelaat, lichaam, laser en injectables. De kliniek streeft naar uitstekende kwaliteit, waarin de specialisten graag wat extra's willen bieden.

ATS-Kliniek
Wolput 30 | 5251 GC Vlijmen | 073-6847315 |
info@atskliniek.nl | www.atskliniek.nl
Deel dit artikel