PMU

PMU: heus niet alleen voor jonge vrouwen!

26 maart 2019
302
301
3

Bij het ouder worden kan er ook het één en ander veranderen aan je make-up ritueel. Ogen die langzaam achteruit gaan, of nog wel eens willen tranen wanneer je buiten in de wind loopt of fietst. Die dingen maken het opmaken en intact houden van je look soms tot een ware uitdaging. Je wilt er immers goed uit blijven zien, maar dat maakt het er met dat soort ongemakken niet makkelijker op. Houd je look intact dankzij PMU (permanente make-up)!

Kies voor PMU

Al bij het kleinste zuchtje wind beginnen jouw ogen te tranen. Altijd loop jij met een tissue en een klein spiegeltje in je tas om het uitlopen of vervagen van je eyeliner zoveel mogelijk te beperken én het lijntje onder en boven je ogen zo goed mogelijk weer bij te werken. En ook dat laatste valt niet altijd mee, want omdat je steeds meer lachrimpeltjes krijgt én je ogen in de loop der jaren ook wat zijn achteruitgegaan, is het steeds lastiger om een mooi strak lijntje te krijgen. Heb je er weleens aan gedacht om voor PMU te kiezen?

Voor alle vrouwen

PMU is heus niet alleen voor jonge vrouwen. Ook steeds meer vrouwen van middelbare leeftijd kiezen voor dit gemak. Altijd een goed verzorgd uiterlijk. Want niet alleen een eyeliner kan op die manier worden aangebracht, ook je wenkbrauwen kun je op die manier laten verfraaien. Die kunnen bij het ouder worden immers eveneens minder vol en mooi zijn.

Eyeliner en wenkbrauwen

Anders dan de naam doet vermoeden, is permanente make-up niet écht voor altijd. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi, waarna je het weer kunt laten bijwerken. ‘Ik werk met de methode van Ecuri waarmee heel nauwkeurig kan worden gewerkt’, vertelt Birgit Grutterink van La Cura. ‘De pigmenten zijn kleurvast. Door de geavanceerde apparatuur die ik gebruik, in combinatie met mijn kennis en ervaring, ben je verzekerd van kwaliteit. Wenkbrauwen bouw ik op met de hairstroke-techniek. Dit is een heel natuurgetrouwe methode waarbij de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd. Het eindresultaat is nauwelijks van echt te onderscheiden.’

Voordelen

PMU is een uitkomst wanneer je:

  • minder tijd kwijt wilt zijn aan je ochtendritueel
  • contactlenzen draagt
  • gevoelige ogen hebt
  • slecht tegen cosmetica kunt
  • er op ieder moment van de dag verzorgd uit wilt zien

Meer weten?

La Cura beschikt over de vereiste vergunning van de GGD. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij La Cura? Neem dan een kijkje op de website.

Meer weten?

La Cura is een praktijk voor huidverbetering. Je kunt hier terecht voor behandelingen zoals PMU, microdermabrasie, harsen, epileren, massages en peelings.

La Cura
Hulhorstweg 22 | 7361 GH Beekbergen | 055-5064692 |
info@lacura.nl | www.lacura.nl
Deel dit artikel