plezier

Plezier voor jong en oud!

5 december 2018
324
323
0

In de koude, donkere maanden van het jaar kun je zo intens verlangen naar de zomer. Je mist het daglicht, want zowel als je naar je werk rijdt als wanneer je weer naar huis gaat, is het donker. Als het buiten guur en nat is, zitten je kinderen ook nog eens het grootste deel van de dag binnen en kunnen ze hun energie niet kwijt. Dat is niet goed voor jouw én hun humeur! Konden ze maar weer lekker buiten ravotten of heerlijk zwemmen en spelen terwijl jij relaxed in een luie stoel kunt bijkomen van je werkdag.

Wellnesscorner

Waarom neem je je kinderen niet mee naar het zwembad? Daarmee sla je twee vliegen in één klap: zij kunnen zich lekker uitleven in het water, terwijl jij tot rust komt in de wellnesscorner. Met een whirlpool, vier heerlijke geurende kruidenbaden, twee saunacabines, twee infraroodcabines en een voetenbad kun jij je wel even vermaken!

Aquasporten

Ben je meer het actieve type? Werk dan aan je conditie: ga baantjes trekken in het wedstrijdbad of een doe pittige work-out bij een les aquasport. Er zijn uitdagende groepslessen voor elke leeftijd en conditieniveau. In de groepsles bepaal jij je eigen tempo en dat maakt het voor iedereen geschikt. Het water maakt bewegen makkelijker en de kans op blessures gering

Gezinsuitje

Maak er in het weekend of in de vakantie eens een gezinsuitje van. Zwembad Rozengaarde heeft alle soorten waterplezier voor jong én oud. Geniet samen van de kids van het recreatiebad met de spectaculaire wildwaterkreek, massagestralen, bubbelbank en uitzwembassin. Ben jij een durfal en hou jij wel van wat spektakel? Dan zijn de glijbanen iets voor jou. De 70 meter lange Rainbow Ride is voor echte snelheidsduivels met spectaculaire lichteffecten die jezelf kunt uitkiezen. De andere glijbaan, de Blue Snake, heeft flitsende flashlight effecten.

Feestje!

Rozengaarde Zwembad en Skyzone bieden allebei diverse arrangementen aan om een verjaardag of ander feestje te vieren. Uiteraard geheel verzorgd en met friet en snack naar keuze en drinken. Wat is er leuker voor je kind dan een spetterend verjaardagsfeestje in het zwembad, bijvoorbeeld tijdens één van de discoavonden, of een klim en klauterfestijn in SkyZone, dat in overleg zelfs buiten de openingstijden is af te huren!

SkyZone

Is het te koud of te nat om buiten te spelen? Trakteer jezelf en je kinderen op een dagje SkyZone, dat niet voor niets ‘the craziest indoor climbing experience’ voor de hele familie wordt genoemd. Beleef het avontuur en ga de uitdaging aan. Spring, klim en klauter of leef je uit op de interactieve voetbalmuren.

SuperJump

Hoe hoog kun jij springen? De unieke SuperJump is een spectaculaire trampolinearena met niet alleen platte trampolines, maar ook schuine vlakken om de uitdaging compleet te maken.

Softplay

In het unieke klauterkasteel kun je heerlijk klimmen, klauteren, rennen, verstoppen en glijden. Kinderen komen geweldige uitdagingen tegen terwijl ze zowel horizontaal als verticaal hun weg zoeken.

Speedsoccer Arena

Voel je even een gevierde voetbalheld in de Speedsoccer Arena. De interactieve voetbalmuren meten wanneer ze met een bal geraakt worden en houden de hoogste score bij. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens een gezonde work-out!

CrazyClim

Veilig gezekerd aan een stevig touw bereik jij ongekende hoogtes. De CrazyClimb is indoor klimmen met een twist: grappig, vreemd, uitdagend, leuk en vooral totaal gestoord!

Active Cage

In dit unieke doolhof vind je niet lopend je weg, maar klimmend en klauterend! De hindernissen bevinden zich boven, onder en naast je.

High Rope Course

Ervaar de spanning en sensatie van een serieus hoogteparcours. De speciaal ontwikkelde netten voorkomen dat je valt, dus je kunt je dus vrij bewegen zonder zipline.

Meer weten?

Bij Rozengaarde & SkyZone ben je aan het juiste adres voor de hele dag plezier. Kies jij voor een heerlijke dag in het zwembad? Of een dag vol avontuur en uitdaging? Bij Roozengaarde & Skyzone kan het allemaal!

Zwembad Rozengaarde & SkyZone
Bezelhorstweg 115 | 7002 CC Doetinchem | 0314-330991 |
| www.rozengaarde.nl
Deel dit artikel