permanente make-up

Perfect met permanente make-up

18 oktober 2018
550
549
0

'Trrrring!' De wekker gaat en om zeven uur moet je toch écht je bed uit. Anders kom je te laat op je werk. Nu je niet meer gewekt wordt door een heerlijk warm zonnetje heb je de neiging om 's ochtends wat langer in je bed te liggen. Dat betekent dat je wel minder tijd hebt voor je make-up routine... Gelukkig bestaat er permanente make-up!

Permanente make-up

Je routine is een tijdrovend ritueel, waar je bovendien weinig vruchten van plukt. Want als je eenmaal op de fiets bij je werk bent aangekomen, zitten je mascara en eyeliner inmiddels onder je kin. Ooit al eens aan permanente make-up gedacht?

Altijd sprekende ogen

Met een permanent lijntje eyeliner heb je bij het wakker worden meteen sprekende ogen. Je bent verzekerd van een mooie lipcontour met een permanente lipliner. En zelfs wanneer je geen wenkbrauwhaartjes meer van jezelf hebt, is het mogelijk om die volle, mooi gevormde wenkbrauw te krijgen die je eigenlijk zou willen. Voor de aankomende feestdagen is permanente make-up trouwens ook ideaal. Doordat de belangrijkste elementen in je gezicht al perfect zijn, hoef jij niet te stressen voor de spiegel om die ‘wing’ te creëren.

Permanente make-up mogelijkheden

  • Wenkbrauwen: natuurlijke ingevulde wenkbrauwen of natuurlijke 3D-hairstrokes
  • Eyeliner: een subtiele, dunne of dikke eyeliner (met eventueel een wing)
  • Lipliner: een verfijnde, natuurlijke lijn voor een strakkere contour. Ook full-lips zijn mogelijk.

PMU-behandeling

Laat je nu je wenkbrauwen, eyeliner of lipliner perfectioneren met PMU, dan ben je er dus zeker van dat ze tijdens kerst en oud en nieuw er nog tiptop uitzien! Benieuwd hoe een PMU-behandeling in zijn werk gaat? Jeanette Koeman van Huidsalon Jeanette vertelt: ‘De huidvriendelijke pigmentatievloeistof wordt met een ultradunne naald op je huid aangebracht. Om dat nauwkeurig te kunnen doen, zijn vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste.’

Drie tot vijf jaar

Jeanette heeft een intensieve training afgerond, waarbij alle specialisaties aan bod zijn gekomen. ‘Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, volg ik regelmatig bijscholingen’, vertelt Jeanette. ‘Na een uitgebreide intake en het zorgvuldig uitkiezen van de kleur, breng ik pigmenten aan in de huid. Binnen zes weken is er een nabehandeling nodig, zodat de houdbaarheid van de PMU gegarandeerd kan worden. Daarna blijft de make-up drie tot vijf jaar zitten.’ Ook goed om te weten is dat Huidsalon Jeanette goedgekeurd is door de GGD en dat ze aan alle hygïene-eisen voldoet.

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma’s om de huid te verbeteren in korte tijd. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging, huidverbetering (met of zonder apparatuur), permanente make-up en visagie. Jeanette geeft, op afspraak, vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83604644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel