huidveroudering

Pak huidveroudering aan met de juiste behandeling

29 januari 2019
500
499
2

De spiegel is meedogenloos. Waar je als tiener en begin-twintiger zo kritisch was over je uitstraling en huid, zou je nu maar al te graag willen dat je weer zo’n strak en stralend perzikvelletje had. Want de tijd tikt door, en de eerste verschijnselen van het verouderingsproces zijn inmiddels zichtbaar. Die fijne lachrimpeltjes naast je ogen, de ondiepe rimpeltjes bij je mond en die fronsrimpels op je voorhoofd. Zucht, kon je de klok maar even terugzetten!

Huidveroudering vertragen

Na je vijfentwintigste maakt je lichaam minder collageen en elastine aan. Het gevolg hiervan is meteen merkbaar. Je huid wordt slapper, en langzaamaan verschijnen de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering. Help: de eerste rimpeltjes en lijntjes! De tijd terugdraaien is natuurlijk niet mogelijk. Het ouderdomsproces kan wel enigszins vertraagd worden. Om niet alleen je lijntjes en rimpels te laten verdwijnen, maar ook je huid een frisser en stralender uitstraling te geven, kun je je huid een extra boost geven met de Venus Swan behandeling.

Geef je huid een extra boost!

Beautyspecialist Ria Nijburg vertelt: ‘Bij de Venus Swan behandeling wordt gebruik gemaakt van radiofrequentie en magnetische pulsen, die via een applicator op de te behandelen gebieden worden toegepast. Direct na de behandeling ziet je huid er al voller, elastischer en steviger uit!

Huidveroudering op verschillende plekken

Niet alleen je gezicht en gelaat hebben te lijden onder het verouderingsproces. Daarom is de Venus Swan behandeling toepasbaar op meerdere lichaamsgebieden, namelijk:

  • gezicht
  • hals
  • decolleté
  • bovenarmen
  • buik
  • dijbenen
  • onderbenen
  • billen
  • bovenbenen

Tijdens de behandeling kunnen er meerdere behandelingsgebieden worden aangepakt.

Behandelingen in kuurverband

Voor het beste resultaat raad ik je aan om de behandelingen in kuurverband te volgen. Als je de behandeling herhaalt, blijven de cellen actief en wordt het resultaat sterker. Heb je eenmaal het gewenste resultaat bereikt? Om te blijven genieten van die frisse, jeugdige verschijning, is het belangrijk dat jij eens in de twee tot drie maanden terugkomt. En of de behandeling pijnlijk is? Nee hoor. Je kunt de behandeling ervaren als een warme en ontspannende massage.’

Mooie, gezonde & stralende huid!

Ria vervolgt: ‘Ben je benieuwd geworden naar de Venus Swan behandeling? Wil je op een andere manier werken aan je huidveroudering of kamp je misschien met een ander huidprobleem? Boek dan eens een kennismakingsbehandeling in de salon. Hierbij luisteren mijn collega’s en ik naar jouw wensen en vertellen we jou over de mogelijkheden. Samen kijken we naar het traject dat het beste bij jou past. Je krijgt een persoonlijk behandelplan van ons mee. En geen zorgen: met de ruim twintig jaar ervaring die onze salon heeft, krijg ook jij straks weer die mooie, gezonde en stralende huid!’

Stefanie (37): ‘Ik zie er nu weer jaren jonger uit’

Stefanie over de Venus Swan behandeling: ‘al een paar jaar was ik niet meer zo tevreden over mijn huid. Het begon wel erg zichtbaar te worden dat ik ouder werd… Op internet las ik over Venus Swan, en dat leek me wel wat, omdat het een effectieve en veilige manier zou zijn om je huid te verjongen. Bij Tijdloos Beauty bieden ze die behandeling, en ik heb daar een afspraak gemaakt. Inmiddels heb ik een kuur achter de rug, en ik zie echt verschil met de situatie voordat ik eraan begon. Ik zie er nu weer jaren jonger uit!’

Meer weten?

De beautyspecialisten bij Tijdloos Beauty zorgen ervoor dat de beste, nieuwste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen. Je kunt er terecht voor gezicht-, acné en lichaamsbehandelingen.

Tijdloos Beauty
Oosterstraat 20 | 9711 NT Groningen | 050-8800178 |
info@tijdloosbeauty.nl | htttp://www.tijdloosbeauty.nl
Deel dit artikel