facelfit

Oog- en/of facelift zonder chirurgische ingreep

3 december 2018
614
613
6

Het is waar: als je foto's van zo’n 10, 15 jaar geleden bekijkt, wens je dat je er nog net zo fris (en slank) uitziet als toen. De tijd laat zijn sporen achter en dat is te zien aan je slapper wordende huid en de rimpeltjes en lijntjes in je gezicht. Wist je dat het tegenwoordig helemaal niet meer nodig is om een pijnlijke, dure operatie te ondergaan om er weer fris en jong uit te zien?

Geen prikken of snijden

De Plasma Medical oogliftbehandeling is hét alternatief voor fillers of een chirurgische ingreep. Dat betekent: geen prikken of snijden, en de hersteltijd is maximaal een week. De volgende gebieden kunnen in slechts één behandeling worden aangepakt:

  • de oogleden (boven en onder)
  • fronsrimpels
  • kraaienpootjes
  • rimpels in de bovenlip en plooien rondom de mondhoek

Verjongend effect

De plasma-oogliftbehandeling zorgt voor een liftend en verjongend effect, dat meteen te zien is. De behandeling activeert de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels, zodat de huid wordt verstevigd en de rimpels vervagen.

Fractional laser voor huidverbetering

Voor de aanpak van grotere oppervlakken dan de ogen is er een mooiere techniek. De FRx fractional CO2-laser is ideaal om huidproblemen als acnelittekens en chirurgische littekens, fijne rimpels, pigmentvlekken en grove poriën mee aan te pakken. Hoe de behandeling met de laser precies verloopt? De fractional laser maakt kleine gaatjes in je huid, met als gevolg dat het huidoppervlak afschilfert. Dit zorgt voor extra collageenaanmaak, zodat de huid steviger, strakker en egaler wordt. Doordat de laser zo gecontroleerd en precies kan worden ingezet, kunnen specifieke oppervlakten op de huid aangepakt worden. Medikos is gespecialiseerd in het verwijderen van verhevenheden, fibromen, wratten enzovoort. De laser zorgt voor algehele huidverbetering! Er zijn gemiddeld tussen de 3 en 5 dagen hersteltijd nodig. Hallo mooie huid!

Professionele behandelingen

Medikos is een medisch-cosmetisch centrum en is gespecialiseerd in professionele huidtherapie-, huidverjongings-, laserontharings- en schoonheidsbehandelingen. Het centrum is opgericht door huidtherapeute Yolande Werkman. Het team bestaat uit erkende huidtherapeuten (lid NVH), schoonheidsspecialisten en injectables-artsen (lid NVCG). Voor een optimaal resultaat biedt Medikos een passende behandeling volgens de laatste inzichten op (para)medisch en cosmetisch gebied met de nieuwste apparatuur. Het centrum biedt een kosteloos en vrijblijvend intakeconsult.

Meer weten?
Medikos Huid & Laser Kliniek
Lage Boog 124-126 | 3824 EG Amersfoort | 033-2865064 |
info@medikos.nl | www.medikos.nl
Deel dit artikel