haarverlies

Onzeker over haarverlies? Niet nodig!

26 maart 2019
397
396
1

Haar is een belangrijk deel van je uiterlijk. Wanneer dat haar, om wat voor reden dan ook uitvalt, kun je daar behoorlijk onzeker van worden. Haarverlies kan bij iedereen voorkomen, van jong tot oud, man of vrouw.

Oorzaken haarverlies

Er zijn verschillende oorzaken die haarverlies tot gevolg hebben, zoals een haarziekte (alopecia), medicijngebruik, stress, chemotherapie of mannelijke kaalheid. Haarproblemen of gehele of gedeeltelijke kaalheid: het is niet niks. Hairidentity is specialist op het gebied van mensen met haarproblemen en kaalheid. Het is dan goed om te weten dat het mogelijk is om het haar aan te vullen of zelfs een compleet haarwerk of een pruik aan te laten meten. Het dragen van een haarwerk is over het algemeen geen keuze, maar een noodzaak om je beter, zekerder, te voelen.

Eigenwaarde

Een speciale benadering is noodzakelijk. Het is belangrijk kwaliteit te bieden. Aandacht te hebben voor de klant als mens, weet Marianne Versteeg als geen ander. Door haar jarenlange ervaring als haarwerkspecialiste weet zij precies wat zij haar klanten wil bieden: ‘Kwaliteit betekent in mijn ogen vakmanschap, kennis, professionaliteit en een goede service. Daar sta ik voor’, klinkt het vol passie.

Alle aandacht en tijd voor jou

‘Dat is ook de reden waarom ik uitsluitend op afspraak werk. Zo ben ik er zeker van dat ik alle aandacht en tijd kan besteden aan de mensen die hier komen. Het is zó fijn om hen weer dat gevoel van eigenwaarde terug te geven. Dát wil ik mijn klanten zoveel mogelijk bieden. Een vrijblijvend advies is uiteraard ook altijd mogelijk. En als je niet in staat bent hier in de zaak te komen, kom ik bij jou aan huis. Ook dat is geen enkel probleem. Afstand speelt daarbij geen rol.’

Speciale service bij chemotherapie

‘Wanneer je weet dat je een medische behandeling, zoals chemotherapie, moet ondergaan bied ik een speciale service. Wanneer je hier langskomt voordat de behandeling begint en je je eigen haar nog hebt, kan ik je adviseren en mogelijk alvast een haarwerk maken. Het haarwerk wordt dan zonder kosten voor je gereserveerd. Zodra je haren beginnen uit te vallen, is je haarwerk direct beschikbaar. Mocht je het geluk hebben dat je haar niet uitvalt, dan hoef je het haarwerk niet af te nemen en zijn er verder geen verplichtingen.’

Mooi, passend haarwerk

Achteraf is het bepalen van model en kleur lastiger dan wanneer er nog geen haaruitval heeft plaatsgevonden, maar als iemand achteraf komt, dan is ook nog heel veel mogelijk en kan er vaak op basis van foto’s een mooi en passend haarwerk worden gemaakt. Hairidentity werkt zowel met echt als synthetisch haar en biedt maatwerk, semi-maatwerk, maar ook standaard haarwerken. Er is een haarwerk voor elk budget.

Ruime keuze

Draag je al een haarwerk of haaraanvulling? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Er is een ruime keuze in turban, petten en sjaals voor wanneer je even geen haarwerk wilt dragen. Hierbij wordt natuurlijk ook draagadvies gegeven.

Vergoeding

Hairidentity is ANKO-gecertificeerd en een erkend leverancier van alle zorgverzekeraars. Weet je dat je zorgverzekeraar een vergoeding beschikbaar stelt? Hierover kan Hairidentity je alle informatie geven. Zelfs de financiële afwikkeling kan je uit handen worden genomen.

Meer weten?

Bij Hairidentity ben je op het juiste adres voor haarwerken. Je krijgt een persoonlijk advies, indien nodig komt Hairidentity bij je langs en je haarwerk wordt kosteloos gereserveerd bij een chemotherapie behandeling.

Hairidentity
Zandpoort 15A | 7411 BL Deventer | 0570-600342 |
info@hairidentity.nl | www.hairidentity.nl
Deel dit artikel